powered by Surfing Waves

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμος δηλώνει ότι θα υπερασπισθεί το δικαίωμα των πολιτών στο ρεύμα και την θέρμανση




 Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα στις 10/11 να μην επιτραπεί καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε κανένα λαϊκό νοικοκυριό εντός των ορίων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και να υπερασπισθεί ο Δήμος το δικαίωμα των πολιτών στο ρεύμα και την θέρμανση.

Το θέμα έφερε στο συμβούλιο οκ. κ. Λιαγκάκης Ευστάθιος εισηγούμενος το θέμα είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΕΗ άρχισε να πηγαίνει σε σπίτια δημοτών μας και να κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα. Πρέπει να πάρουμε απόφαση που να εκφράζει την αντίθεση του δημοτικού συμβουλίου σε μια τέτοια ενέργεια ,που καθιστά ανίσχυρα άτομα βασανισμένα από την ανεργία και την κρίση , έρμαια των καιρικών συνθηκών και της εξαθλίωσης.. Είναι επιβεβλημένο να πάρουμε θέση και να υπερασπίσουμε τους δημότες μας που υποφέρουν».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.