powered by Surfing Waves

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο κ. Παζάρας δηλώνει έκπληξη ότι ο κ. Μάρκου τον υπέδειξε για μάρτυρα καταγγελίας εναντίον του κ. Καλυβιώτη

Σιβυλλικά,  ο κ. Παζάρας επισημαίνει-καταγγέλλει  ότι υπάρχει μια ομάδα ανώνυμων καταγγελλόντων  εναντίον του δημάρχου  η οποία δεν "θα υπήρχε εάν ο Δήμαρχος δεν είχε κάνει, αυτά που έκανε και συνεχίζει να κάνει". Αναφέρεται στις καταγγελίες για την ξύλινη κατασκευή στην παραλία της Αγίας Άννας,  καταγγελία δήθεν σωματείου εργολάβων χωματουργικών εργασιών και  ανώνυμη επιστολή δεκαεπτά Δημοτικών Συμβούλων οι οποίες δεν είναι ευρύτερα γνωστές!


Αναδημοσίευση  ολόκληρης της ανακοίνωσης από τοπικό μπλόγκ





Στη συνεδρίαση της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2015, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παζάρας ανακοίνωσε στο σώμα τα εξής:
Κύριε Πρόεδρε
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στο Ελεύθερο Βήμα Μαντουδίου, αναφορά-καταγγελία του κ. Μάρκου Κωνσταντίνου, κατά του Δημάρχου κ. Καλυβιώτη Χρήστου, προς τον Εισαγγελέα Χαλκίδας, να με προτείνει ως μάρτυρα, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους.
Οι καταγγελίες του αναφέρονται σε:

α) παράνομη κατάτμηση έργου και απ’ ευθείας ανάθεσή του στον ίδιο εργολάβο (Δημοτικό κτίριο Λίμνης)
β) πρόσληψη πυροφυλάκων χωρίς σύμβαση.
γ) ανάθεση καθαρισμού αγροτικών δρόμων, χωρίς σύμβαση, σε εργολάβους χωματουργικών εργασιών.
δ) μη πληρωμή τεσσάρων Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, που εργάζονται στο Δήμο και
ε) καταστροφή του έργου «Ανάπλαση παραλίας Αγίας Άννας».

Ζώντας μέσα στην κοινωνία, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει ομάδα συνδημοτών μας, η οποία δρομολογεί τα πράγματα να φθάσουν, όχι μόνο εδώ που είναι τώρα , αλλά και ακόμη παραπέρα.

Γι’ αυτό βλέπουμε:

- Ανακοίνωση-καταγγελία από δημότες της Αγίας Άννας, με υπογραφές που κανένας δεν γνωρίζει τίνος είναι, αφού δίπλα τους δεν υπάρχει ονοματεπώνυμο.

- Ανακοίνωση-καταγγελία από σωματείο εργολάβων χωματουργικών εργασιών, δίχως σφραγίδα, τηλέφωνο και διεύθυνση.

- Επιστολή δεκαεπτά Δημοτικών Συμβούλων δίχως τα ονοματεπώνυμά τους.

Αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε εάν ο Δήμαρχος δεν είχε κάνει, αυτά που έκανε και συνεχίζει να κάνει. Βάζει και αυτός το χεράκι του. Έχει και αυτός τις ευθύνες του. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει

Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν είχα, δεν έχω, και δεν θα έχω καμία σχέση με αυτού του είδους τις ενέργειες. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Οι ενέργειες αυτές, χρησιμοποιώντας λόγια που έχει πει πολλές φορές ο Δήμαρχος, δηλητηριάζουν τον κοινωνικό ιστό και την κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας. Τέτοια πρόθεση δεν έχω.

Σας ευχαριστώ.



Διαβάστε επίσης


Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.