powered by Surfing Waves

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μάρκου και Ψαρρός προς Καλυβιώτη: "O φάκελος του ασθενοφόρου υπάρχει στο Δήμο με πλήρη δικαιολογητικά"










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανέστη Ψαρρού πρώην Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας


Κωνσταντίνου Μάρκου πρώην Δημάρχου Ελυμνίων.

Στις 3 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με μια κατάπτυστη και συκοφαντική ανακοίνωση προσπάθησε να ξεφύγει από τα τραγικά αδιέξοδά του. Η λάσπη που εκτόξευσε θα τον πνίξει.

Είναι τραγικός. Διέλυσε τον Δήμο, απαξίωσε με προφορικές και γραπτές δημόσιες δηλώσεις του, τους άξιους και ικανούς υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι όλα τα χρόνια έχουν υπερβάλλει τον εαυτό τους για να εξυπηρετούν τους πολίτες και τα συμφέροντα του Δήμου.

Λοιδόρησε, συκοφάντησε και εξύβρισε δημόσια με βαρείς χαρακτηρισμούς τους άμεσους συνεργάτες του, Δημοτικούς Συμβούλους, Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έμεινε τελικά ΜΟΝΟΣ.

Έφερε το διχασμό σε μια ολόκληρη κοινωνία με αποτέλεσμα να απαξιωθεί από την ευρύτερη περιοχή.

Ευρισκόμενος μπροστά σε αυτήν την τραγική και αδιέξοδη κατάσταση προσπαθεί να ρίξει λάσπη για δήθεν κακοδιαχείριση, που αρχίζει μάλιστα από το έτος 1995 και αφορά ένα ασθενοφόρο του Δήμου που δήθεν δεν υπάρχει. Σαράντα χρόνια απουσίαζε από τον τόπο, που να το γνωρίζει! Δύο ασθενοφόρα χρησιμοποιήθηκαν από το Δήμο. Γνωρίζει επίσης ότι ο φάκελος του άγνωστου κατ’ αυτόν ασθενοφόρου υπάρχει στο Δήμο με πλήρη δικαιολογητικά και παραταύτα χωρίς ίχνος ντροπής συκοφαντεί.

Είναι λυπηρό το κατάντημά του.

Θα αποτελέσει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας αλλά και της χώρας μας ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

Η συκοφαντία και η λάσπη δεν θα αποτελέσουν σανίδα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του.

Τα αδιέξοδά του στο τέλος θα τον πνίξουν.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

Λίμνη 8-11-2015

1. Ανέστης Ψαρρός

2. Κωνσταντίνος Μάρκου


Διαβάστε επίσης


Αποκαλύψεις Καλυβιώτη: Ποιος χρυσοδάκτυλος τσέπωσε τα λεφτά από το λογαριασμό για την αγορά ασθενοφόρου;

Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.