Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Δημοτικοί συμβουλοι ξανά-επιδίκασαν στο Καλυβιώτη το πρόστιμο πού οι ίδιοι προκάλεσαν για το ξυλόδρομο της Αγκάλης

Με την γνώριμη λαϊκίστικη έκφραση  "Πόρτα έφαγε ο Δήμαρχος" θριαμβολόγισαν   οι αποστάτες και μέλη της παράταξης Στεργίου  στο eviatop που ψηφισαν αρνητικά στο πρόστιμο  των 49.100 Ευρώ που επέβαλε η Κτηματική υπηρεσία στο Δημο για το ξήλωμα του σάπιου ξυλόδρομου στην παραλία της Αγκάλης
Στην απόφαση τους οι δημοτικοί συμβουλοι παράπεμψαν σε παλαιότερη απόφαση τους να  πληρώσει  το πρόστιμο  ο  κ. Καλυβιώτης (απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 78/2016 της 18/4/2016)

Σύμφωνα με το άρθρο 232 του Ν 3852/2010 ο δήμαρχος δεν υπέχει ευθύνη αποζημίωσης έναντι τρίτων (δηλαδή της Κτηματικής υπηρεσίας). Η μόνη αστική ευθύνη πού έχουν οι δήμαρχοι και οφείλουν αποζημίωση είναι για κάθε θετική ζημία, που προξένησαν σε βάρος της περιουσίας του δήμου από δόλο ή βαριά αμέλεια. Θετική ζημία είναι η μείωση της κινητής ή ακίνητης περιουσίας του δήμου, όχι τα πρόστιμα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η ζημιά καταλογίζεται με αιτιολογημένη πράξη τριμελούς ελεγκτικής επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και δεν είναι αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ελεγκτική διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε δημότη και δεν χρειάζεται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης

Αποστάτες, παράταξη Στεργίου και Παζάρας "επιδίκασαν" το πρόστιμο στο Καλυβιώτη. Ολόκληρη η συζήτηση

Άλλη μια ανεγκέφαλη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου: "Επιδίκασαν" πρόστιμο στο Καλυβιώτη

Ο πόλεμος εναντίον του Καλυβιώτη ζημιώνει το Δήμο με 50.000 Ευρώ

Καταγγελία προς τον εισαγγελέα εναντίον των κκ. Καλυβιώτη και Χαλιούλια για φθορά της ανάπλασης της παραλίας της Αγίας Άννας

Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη

5 Σχόλια:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν δικάζουν ο ρόλος αυτός ανήκει στον κύριο "ΝΟΜΙΜΟ". Όπου νάνε του έρχεται η πανταχούσα για τα νόμιμα που έχει μέχρι τώρα διαπράξει. Και έπεται και συνέχεια.

Τα σέβη μας στη διαπλοκή:Ηλίας(παλιά καραβάνα),Σταύρος(ο ύπουλος αρχηγός),Κώστας, Γιάννης).............
Μιά τρύπα στο νερό καταφέρατε.
Πάλι αδιάβαστοι,το σχέδιο της αποστασίας τόχατε έτομο πολύ πριν τις εκλογές αλλά λάθος σας οδήγησαν οι συμβουλάτορες σας ντόπιοι και νεοαφιχθέντες.
ΝΕΜΕΣΙΣ.
Μόνοι σας θα αλληλαφαγωθείτε.

Ο σκοπός είναι να μην έχει φορολογική ενημερότητα ο Δήμος, αφού δεν ενέκριναν την ρύθμιση της οφειλής.
Αλλά, πόση ισχύ έχει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να πληρώσει ο Δήμαρχος ένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Δήμο;
Και μην επαίρεστε για πρόστιμο στον Δήμαρχο, στον Δήμο επιβλήθηκε το πρόστιμο, και δεν μπορεί να κρυφτεί.
Ο Δήμαρχος, όπως ήταν υποχρεωμένος, εκτέλεσε απόφαση που το Δημοτικό συμβούλιο πήρε, αν δεν την εκτελούσε τότε θα ήταν υπόλογος.
Αν έχετε τη δυνατότητα, διαγράψτε το από τις οφειλές του Δήμου και καταλογίστε το στον Δήμαρχο.
Πάλι πέσατε στον λάκκο που σκάψατε.
Πάλι σε βάρος του Δήμου και των Δημοτών λειτουργείτε, για δικά σας άνομα συμφέροντα.

Ρουφιάνοι δημοτικοί συμβουλοί

Παλιά παρίστανες την αριστερη και τώρα έπαθες μετάλλαξη για να ακολουθήσεις πολιτική καριέρα με αρχηγό το γεροντοκαψούρα .Πιο ξεφτίλα δε γινεσαι

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.