powered by Surfing Waves

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Παραδοσιακοί χοροί από τα Δωδεκάνησα στην παραλία της Αγ. Άννας

Τα μέλη του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεχριών με την δασκάλα τους Ζωή Φίφα.

Μουσικοχορευτική συνάντηση παραδοσιακών χορών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ 06/08/2017 στην παραλία της Αγ. Άννας με την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεχριών Το ξότρεχο που χόρεψε τραγούδια από τα Δωδεκάνησα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κακάτσος συνεχάρη όλα τα μέλη των χορευτικών που συμμετέχουν ενεργά, διατηρούν ζωντανή την πολιτιστική μας παράδοση και διαδίδουν την κληρονομιά μας και σε νέα άτομα. Κατόπιν αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου για την καθαριότητα στο χωριό και στα γύρω αξιοθέατα, στην συλλογή τροφίμων για το Χαμόγελο του Παιδιού, στην ημερίδα για την πρόληψη ατυχημάτων, στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε έως τώρα ο σύλλογος με τελευταία την 4η Μουσικοχορευτική εκδήλωση παραδοσιακών χορών Ο Ερωτόκριτος στις 16 Ιουλίου 2017 και στην ανάδειξη στις Κεχριές της βρύσης του Ερωτόκριτου με την δημιουργία δασολογικού μονοπατιού.

Την διοργάνωση είχε ο Χορευτικός Σύλλογος Αγ. Άννας Νηλεύς.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.