powered by Surfing Waves

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Οδηγίες από το υπ. Εσωτερικών για τη διαδικασία ενσωμάτωσης των σχεδίων προϋπολογισμών των ΟΤΑ για το 2018


Οδηγίες και κατευθύνσεις για τη διαδικασία ενσωμάτωσης των σχεδίων προϋπολογισμού των Δήμων, Περιφερειών και Νομικών Προσώπων τους για το έτος 2018 στη Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων του ΥΠΕΣ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.eetaa.gr/modota/modota.htm, δίδονται με σχετική εγκύκλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ενσωμάτωση των σχεδίων προϋπολογισμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση γνώμης από το Παρατηρητήριο, σχετικά με τη ρεαλιστικότητά τους. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι το Παρατηρητήριο δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έκδοση ειδικής γνώμης για τους φορείς που δεν θα ενσωματώσουν σχέδιο προϋπολογισμού για το 2018. Τα σχέδια θα υποβληθούν μέσω των αρμόδιων Στατιστικών Ανταποκριτών.

Η εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ στη διαδρομή εγκύκλιοι-αποφάσεις, στην ηλεκτρονική δ/νση: http://www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.