Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ο πρωτοπρεσβύτερος Μάρκου παίρνει την θέση του κοιμηθέντος πρωτ. Βερνέζου

Κατόπιν της αιφνίδιου κοιμήσεως του αοιδίμου Πρωτοπρεσβ. Ιωάννου Βερνέζου, την 22α Ιουλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος διόρισε,
με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1173/4.8.2017 έγγραφό του, στην κενωθείσα θέση του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κηρέως, τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Μάρκου, Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου.

Ο νέος Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης, εγεννήθη το έτος 1957 στους Κουρκουλούς της Βορείου Ευβοίας και από μικρή ηλικία είχε τον πόθο προς την Ιερωσύνη, γι’ αυτό και σπούδασε στην Ιερατική Σχολή της Τήνου και κατόπιν στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, της οποίας ανεδείχθη πτυχιούχος. Εχειροτονήθη Διάκονος στις 30.3.1980 και Πρεσβύτερος στις 16.6.1982 από τον μακαριστό Γέροντά του, Μητροπολίτη Χαλκίδος κυρό Χρυσόστομο Α΄ (Βέργη) και διηκόνησε αρχικώς στην Ενορία του Προκοπίου και από το 1999 στην Ενορία του Μαντουδίου. Το 1997 εχειροθετήθη Πνευματικός και το 1998 Οικονόμος υπό του Γέροντός του, ενώ το 2005 έλαβε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Ο π. Ιωάννης είναι έγγαμος με τρία τέκνα, εκ των οποίων οι δύο εχειροτονήθησαν Ιερείς (ο π. Νικόλαος στην Ενορία του Μαντουδίου και ο π. Βασίλειος στην Ενορία του Πηλίου), ενώ ο ζήλος με τον οποίον εργάζεται και η συνέπεια στην διακονία του, σε συνδυασμό με την εμπειρία που τον διακρίνει, είναι τα απαραίτητα στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή έκβαση και της νέας και εξαιρετικά υπεύθυνης διακονίας του Αρχιερατικού Επιτρόπου και εκπροσώπου του Μητροπολίτου στην περιοχή Κηρέως.

11 Σχόλια:

ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΑΡΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ??

Δεν ειναι απο σημερα σε αργια.1-30 Σεπτεμβριου.Βεβαια μεχρι τοτε ακολουθουν αλλα πετθαρχικα

ΑΠΟ 1/9 Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ 3852/2010

Τώρα εξηγήται γιατί στο Προκόπικυρήχθηκε πένθος και τέρμα τα πανυγήρια. Δεν είναι δυνατό ο επειδή πέθανε ένας παπάς ναο κόσμος να τιμωρήται και καταργήται το έθιμο του φαγητού μετά το πέρασ της εκκλησίας .Εδώ όταν πεθαίνει κάποιος συνάνθρωπός μας η εκκλησία επιτρέπει την προσφορά φαγητού για συνχώρεση .

Meta apo 40 meres epitrepete to faghto 9:43..kalhnhxta

Απάντηση στον κύριο!9:43. Μεγάλη τιμωρία . Αλλά οι απόψεις λεγοντε επώνυμα και να έχεις το θάρρος γιατί πίσω από την ανωνυμία κρίβεται δηλεια. Αλλά ξέχασα είμαστε ακόμη στον καιρό της πείνας και ο κόσμος έχει ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό!

Kai ksexasa na sou po 9:43 oti sta saranta kai sto xrono na mhn erthis na fas tsampa giati kati tetios eisai..

Αγαπητέ Δημήτρη αναφέρεσαι στην ανωνυμία και πολύ σωστά αλλά και εσύ που την κατακρίνεις δεν απαντάς επώνυμα.

ΠΙΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ+ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΤΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΙΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΥΠΟΚΙΜΕΝΑ ΚΟΛΟ-ΠΙΔΕΣ ΜΟΥ-ΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΒΡΑΒΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.-

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.