powered by Surfing Waves

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

«Κίνηση μείζονος σημασίας η δημιουργία γεωπάρκου στην Κερασιά Ευβοίας»


Χαιρετίζει την πρωτοβουλία η Ένωση Ξενοδόχων της περιοχής

«Κίνηση μείζονος σημασίας η δημιουργία γεωπάρκου στην Κερασιά Ευβοίας»

«Ως κίνηση μείζονος σημασίας για τον νομό της Εύβοιας και τη χώρα» χαιρετίζει η Ένωση Ξενοδόχων του νομού (ΕΞΕ) την πρωτοβουλία για δημιουργία γεωπάρκου στην Κερασιά που ανέλαβαν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος του δήμου Μαντουδιου-Λίμνης-Αγ.Αννας Χρήστος Καλυβιώτης και άλλοι φορείς.


Αναφερόμενη στην είδηση που μετέδωσε χθες το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ΕΞΕ σημειώνει: «Διαβάζοντας στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων την είδηση που αφορά, στη χρηματοδότηση από τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, της μελέτης ένταξης του Απολιθωμένου Δάσους της Κερασιάς, στα παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO, νιώσαμε επιτέλους, ότι οι προσπάθειες ανάδειξης των κρυμμένων θησαυρών της Εύβοιας, που δεν είναι λίγοι, γίνονται πραγματικότητα».

Όπως τονίζουν η κίνηση αυτή «εμπεριέχει Πολιτιστικό , Εκπαιδευτικό, Επιμορφωτικό , Επιστημονικό. Επιχειρηματικό ,Οικονομικό, Επαγγελματικό και Τουριστικό ενδιαφέρον. Θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής, ευκαιρίες επενδυτικού περιεχομένου και κυρίως θα αποτελέσει το κυριότερο και σημαντικότερο, σημείο ενδιαφέροντος του νησιού».

Η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Εύβοιας εύχεται «αυτή η προσπάθεια να μην είναι η μόνη, αλλά να συνεχιστεί και σε άλλους δήμους του νομού μας» ενώ, δηλώνει «έτοιμη να συνδράμει με οποιοιδήποτε τρόπο μπορεί, προς την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.