powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Κόβουν δύο πλατάνια στην γέφυρα του Κυμασιώτη

Το Δασαρχείο Λίμνης αποφάσισε την έγκριση υλοτομίας ως έκτακτη κάρπωση του ξυλώδους κεφαλαίου πλατάνου που θα προκύψει
από την υλοτομία δύο (2) ατόμων πλατάνου που βρίσκονται βόρεια και σε απόσταση δέκα (10) μέτρων από την υφιστάμενη γέφυρα του ρέματος «Κυμασιώτη» της επαρχιακής οδού «Μαντουδίου –
Κυμασίου» εντός της πεδινής κοίτης του ρέματος «Κυμασιώτη» και εκτός ρυμοτομικού σχεδίου, για την υλοποίηση του έργου «Οδός πρόσβασης προς Λιμάνι Μαντουδίου», με τους παρακάτω μη ανατρεπτικούς όρους.
1. Η υλοτομία θα περιοριστεί αποκλειστικά και μόνο στα δύο (2) άτομα του πλατάνου τα οποία θα υποδειχθούν και θα προσημανθούν από το Δασαρχείο Λίμνης και για τα οποία εκδίδεται η παρούσα απόφαση.
2. Το προβλεπόμενο λήμμα που θα παραχθεί ως έκτακτη κάρπωση υπολογίζεται σε 4 κ.μ.
3. Να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα της υλοτομίας.
4. Θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εκτέλεση των υλοτομικών
εργασιών και προστασίας τυχόν διερχομένων οχημάτων, από την Διεύθυνση Τεχνικών
Έργων της Π.Ε. Ευβοίας.
5. Η υλοτομία και η διάθεση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας
6. Το προβλεπόμενο λήμμα που θα παραχθεί θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για ατομικές ανάγκες των κατοίκων, της Τοπικής Κοινότητας εντός των ορίων βρίσκεται η γέφυρα Κυμασιώτη.
Η εφαρμογή της παρούσης, ανατίθεται στο Δασαρχείο Λίμνης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.