powered by Surfing Waves

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Χωρίς το όριο του 35% η επιχορήγηση των ΔΕΥΑ από το ΠΔΕ για έργα ύδρευσης






Τη δυνατότητα επιχορήγησης μελετών και έργων ύδρευσης και αποχέτευσης αρμοδιότητας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης (ΔΕΥΑ) από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), χωρίς να απαιτείται ιδία συμμετοχή των ΔΕΥΑ, προβλέπει τροπολογία του υπουργείο Εσωτερικών στο ως άνω νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, η άρση του περιορισμού χρηματοδότησης από το ΠΔΕ μέχρι του ποσοστού του 35% για τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης θα συμβάλλει στην επίλυση του συνεχώς εντεινόμενου προβλήματος ύδρευσης οικισμών με ανεπαρκείς ποσότητες και επιβαρυμένης ποιότητας νερού.

Αναλυτικά η τροπολογία


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.