powered by Surfing Waves

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016


Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο Δήμος θα προβεί στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός περιφέρειας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου και συγκεκριμένα στο τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, το αργότερο εντός τριμήνου από την ενημέρωσή τους και όχι μετά το τέλος του 2017, με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αρ. 754/002965-31 «Μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημόσιων βοσκήσιμων γαιών» (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευβοίας).

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται, με απόφαση της Επιτροπής, ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το έτος 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, τηλ. 2227350125.


Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.