powered by Surfing Waves

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΚΥΑ για την άδεια διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων



Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών, καθορίζονται με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Η ΚΥΑ υπογράφεται από τους υπουργούς Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη,Υγείας Ανδρέα Ξανθό, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τους αν. υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, Εσωτερικών Νικόλαο Τόσκα, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, και την υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους και επιλύει μακροχρόνια προβλήματα, τα οποία τους ταλαιπωρούσαν. Για το σκοπό αυτό εκδόθηκε η απόφαση αριθ. 940/81279/04-08-2017 (ΦΕΚ 2741 Β’) ΚΥΑ με θέμα «Καθορισμός της διαδικασίας, των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη χορήγηση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων καθώς και των προβλεπόμενων κυρώσεων σε εφαρμογή του άρθρου 17α του ν. 4056/2012 (Α΄52)».

Αναλυτικά η KYA

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.