Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Με μικροθέματα το Δημοτικό Συμβούλιο του Αυγούστου στο Μαντούδι- Παραβατική ακύρωση της συνεδρίασης του Ιουλίου


Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου, την Τρίτη 08 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:00, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

1.Η από 15-02-2017 αίτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λίμνης, με θέμα: «Παραχώρηση χώρου για στέγαση γραφείου», που έλαβε από το Δήμο αρ.πρωτ.: 1548/21-02-2017.

2.Έγκριση της με αριθμ. 103/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Εισήγηση για την 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».

3.Έγκριση ανάθεσης εργασίας «Καθαρισμός – προληπτικά μέτρα αποφυγής πρόκλησης πυρκαγιών από χώρους ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων, εστιών ρύπανσης, κλπ» σύμφωνα με την 26/2017 Μελέτη Τεχνικής Υπηρεσίας, στα πλαίσια του άρθρου 61 του ν.3979/2011.

4.Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την αριθμ. 99/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, για την εκπροσώπηση του Δήμου στην με αριθμ. κατάθεσης 186/2017 κλήση του Δημητρίου Κοψομύτη για συζήτηση της με αριθμ. κατάθεσης 10/2016 έφεσης του Δήμου και στην με αριθμό κατάθεσης 209/2017 αντέφεση του Δημητρίου Κοψομύτη, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

5.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου προς τη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.

6.Έγκριση δαπανών, έγκριση τεχνικής περιγραφής, έγκριση προγράμματος εκδηλώσεων, διενέργειας των δαπανών και διάθεση πίστωσης για τον εορτασμό τοπικών Θρησκευτικών εορτών στη Δημοτική Κοινότητα Λίμνης και στην Τοπική Κοινότητα Μαντουδίου.

7.Περί διενέργειας εμποροπανήγυρης στα πλαίσια τοπικών Θρησκευτικών εορτών στη Δημοτική Κοινότητα Λίμνης και στην Τοπική Κοινότητα Μαντουδίου.

8.Έγκριση της με αριθμ. 17/2017 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με θέμα: «Εισήγηση για την δημιουργία θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έτους 2017 στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας».

9.Έγκριση δαπανών, έγκριση τεχνικής περιγραφής, έγκριση προγράμματος εκδηλώσεων, διενέργειας των δαπανών και διάθεση πίστωσης για τον εορτασμό της τιμητικής εκδήλωσης των πεσόντων και αγνοούμενων της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο το ΄74.

10.Η από 21/07/2017 αίτηση της Σταματικής Γαλάνη με την οποία ζητά τη σύνδεση της οικίας της με το σύστημα αποχέτευσης και έλαβε από το Δήμο αρ.πρωτ.: 6897/21-07-2017.

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

Χατζής Ανδρέας

12 Σχόλια:

Μόνο 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη ! ! !
τα υπόλοιπα λυθήκανε σε προηγούμενες ή φταίει η ραστώνη του Αυγούστου;

Πάντως το σημαντικότερο θέμα παραμένει πρώτο, όπως και σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

Χατζής ο πρόεδρος που κατάργησε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Την συνεδρίαση του Ιουλίου Ανδρέα την ακυρώσαμε με την αναστάτωση με τον πρακτικογράφο

ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΓΚΑΛΗΣ;

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ!!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ???ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Αυτοί που καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή, ξέρουν ότι και οι ίδιοι συμπεριλαμβάνονται στον όρο Δημοτική Αρχή;
Και αφού καταγγέλλουν τον εαυτό τους, έστω και από έλλειψη γνώσης, γιατί δεν παραιτούνται;
Γιατί δεν καταγγέλλουν τον Δήμαρχο, τον όποιον Αντιδήμαρχο;
Ακόμη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού εκείνος διαμορφώνει τα θέματα που θα συζητηθούν για να παρθούν αποφάσεις, τις οποίες ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει;
Ποια από τα θέματα που ο Πρόεδρος έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν για την ανάπτυξη της περιοχής;
Ποιες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΕΝ εκτέλεσε ο Δήμαρχος;
Αν οι καταγγέλλοντες θεωρούν πως με την καταγγελία αποποιούνται τις ευθύνες τους, κάνουν λάθος.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 8.02 ΠΜ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο (ΠΑΡΑ)ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΛΑΧΟΕΡΓΟΛΑΒΟΑΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟΙ;ΕΛΕΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ;

Ρε ρατσιστή και κρυφτοφασταριό 12:08
Πες στον άγιο Πέτρο να βάλει ταμπέλα:
Προς Παράδεισο
Είσοδος ΜΟΝΟ σε δημόσιους υπαλλήλους
Όλοι οι άλλοι στην άλλη πόρτα

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗ;;;
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Ο ΑΝΤΡΙΚΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
"ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

ΤΟ ΚΕΦΕΛΙ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ (του δήμου) ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Υπάρχει και το:
Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.