powered by Surfing Waves

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αποχερσώνουν τα θαλασσόκρινό-τόπια της Κρύας Βρύσης για να βάλουν τα τροχόσπιτα τους



Από την σελίδα του kireas.org


Τροχόσπιτα και ασυνειδησία έναντια στα θαλασσόκρινα


Η περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία δεν είναι ικανά να προστατεύσουν τα απειλούμενα θαλασσόκρινα της Κρύας Βρύσης. Ο kireas.org όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τοποθέτησε πινακίδες στην παραλία που προτρέπουν τους επισκέπτες να μην πατούν στα λιβάδια με θαλασσόκρινα που ομορφαίνουν και ευωδιάζουν αυτή την παραλία του δήμου μας. Μερικές εβδομάδες μετά πολλές από τις πινακίδες έχουν πέσει θύματα των τροχοφόρων. Εκτάσεις θαλασσόκρινων έχουν καθαριστεί να γίνουν μόνιμοι χώροι στάθμευσής τροχόσπιτων, αυτοσχέδιων αθλητικών εγκαταστάσεων και σκουπιδότοποι. Μείναμε άφωνοι από τον κυνισμό τροχόσπιτου πού είχε παρκάρει ακριβώς πίσω από δυο πινακίδες «μην πατάτε τα θαλασσοκρινα».

Αν δεν μπορούμε σαν κοινωνία να προστατεύσουμε τις λίγες ομορφιές που μας έχουν απομείνει, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.



Ακριβώς πίσω από την πινακίδα "Μην πατάτε τα θαλασσόκρινα"  πάρκαραν το τροχόσπιτο τους

Ουτε οι πινακίδες δεν γλυτώσαν τους τροχούς







Στην χώρα του θα έτρωγε πρόστιμο





Διαβάστε επίσης


Προστατέψτε τα θαλασσόκρινα της Κρύας Βρύσης από τα τροχόσπιτα και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα


Θάλασσα από ανθισμένα θαλασσόκρινα στην παραλία Κρύας Βρύσης


O kireas.org ξανά φέτος προστατεύει τα θαλασσόκρινα σε Κρύα Βρύση και Αγκάλη



Μην πατάτε τα θαλασσόκρινα


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.