powered by Surfing Waves

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ανεξαρτοποιήθηκε τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ. Μαντουδίου από την παράταξη Καλυβιώτη την οποία κατηγορεί για διχαστικές πρακτικές

Την αποχώρησή του δήλωσε από τη παράταξη «Ενωτική Δημοτική Κίνηση», ο τοπικός σύμβουλος Τ. Κ. Μαντουδίου Δημήτρης Κουγιάννης. 

Όπως αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, «οι λόγοι αφορούν εντελώς διαφορετικές πλέον αντιλήψεις μου, με αυτές του Δημάρχου Χρήστου Καλυβιώτη ο οποίος ηγείται της παράταξης με την οποία εκλέχτηκα και τις πρακτικές εκείνες που ακολουθεί σε μία τοπική κοινωνία την οποία έχει διχάσει ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι και έχουμε ξεφύγει τελείως από όσα προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε. Η Δημοτική αρχή (Δήμαρχος και τρεις Αντιδήμαρχοι) δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμία συλλογικότητα αλλά μόνο αλαζονεία και προσωπικές φιλοδοξίες. Η παράταξη του Δημάρχου είναι Διχαστική Δημοτική Κίνηση γι’ αυτό αποχωρώ και θα συνεχίσω να διεκδικώ όσα είναι αναγκαία για το Μαντούδι ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.