Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Μπούρα: "Η δημοτική αρχή συνεχώς βρίσκει προφάσεις και δεν ξάνει τίποτα απολύτως" από τα αιτήματα μου


Ανακοίνωση της πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου Παναγιώτα Μπούρα για την καθαριότητα:

Αγαπητοί συνδημότες, Καθημερινά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων και έντονων επιπλήξεων από συνδημότες της πόλης μας. Η Δημοτική αρχή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον καθαρισμό δρόμων, πλατειών, και κοινόχρηστων χώρων. Έχω πάρα πολλές φορές ζητήσει να γίνει ο καθαρισμός από βάτα και άλλα χόρτα που έχουν εισβάλλει στους δρόμους όπως επίσης έχω ζητήσει και το καθαρισμό και το κλάδεμα φυτών στην παραλία Κυμασίου και όπου αλλού υπάρχουν. Η δημοτική αρχή συνεχώς βρίσκει προφάσεις και δεν ξάνει τίποτα απολύτως για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την κατάσταση αυτή και την ανύπαρκτη δημοτική αρχή.

Παναγιώτα Μπούρα
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου

51 Σχόλια:

Όλα στην φόρα Γιούλα. Σε δασκαλεψε καλά ο Δεμερτζής.

Γιούλα κάνε κανά σταυρό για την ψυχή σου.

Αν προσπαθείς να αποποιηθείς τις ευθύνες σου με μια ανορθόγραφη ανακοίνωση πλανάσαι. Έχεις ευθύνη για τους κοινόχρηστους χώρους και ένα απλό αίτημα που μπορεί να το κάνει ο κάθε δημότη δεν είναι ο ρόλος σου. Πρέπει να συνεργαστείς με την υπηρεσία καθαριότητας.
Ο φίλος σου που ήταν αντιδήμαρχος έδινε 40 ευρώ την ώρα στην κολλητή του να καθαρίζει το Κυμάσι (αυτή έβαζε βούλγαρους). Χρησιμοποιήσουμαι την πάγια προκαταβολή σου να βάλεις συνεργείο καθαρισμού αν δεν ανταποκρίνεται η υπηρεσία καθαριότητας.
Πόσα υπομνήματα έχεις κάνει στην τεχ. Υπηρεσία; τι έχεις κάνει για την παιδική χαρά; τίποτα. Είσαι ένα υποχείριο
Να σου θυμίσω τις υποχρεώσεις σου

Αρμοδιότητες προέδρου τοπικής κοινότητας – εκπροσώπου τοπικής κοινότητας
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ή ο εκπρόσωπος ασκεί τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
α) μεριμνά για την καλή κατάσταση του δικτύου εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας της τοπικής κοινότητας, εποπτεύοντας τις εργασίες συντήρησης και υποβάλλοντας προς την τεχνική υπηρεσία δια του αρμοδίου αντιδημάρχου, σχετικό υπόμνημα όπου αναγράφεται το είδος των εργασιών, ο τόπος και ο χρόνος που έγιναν αυτές,
β) μεριμνά για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και συνεργάζεται με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για την καλή τήρηση αυτής,
γ) λαμβάνει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών επείγοντος χαρακτήρα στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και σε εξαιρετικές περιπτώσεις αναθέτει την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών μικρής κλίμακας εάν από την καθυστέρηση αποκατάστασης δημιουργείται άμεσος κίνδυνος για την επαρκή υδροδότηση της τοπικής κοινότητας, ενημερώνοντας εγγράφως για το λόγο αυτό τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ή τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ,
δ) μεριμνά για την αποκατάσταση ζημιών και την καλή λειτουργία του δικτύου δημοτικού φωτισμού και συνεργάζεται για αυτό με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου,
ε) μεριμνά για την καλή κατάσταση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών και συνεργάζεται με τον υπεύθυνο λειτουργίας των παιδικών χαρών του δήμου,
στ) μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, την συντήρηση και την ευταξία του κοιμητηρίου της τοπικής κοινότητας, προεγκρίνει την κατασκευή οικογενειακών τάφων και λοιπών ταφικών μνημείων και εκδίδει τις άδειες ταφής, παράτασης ταφής και ανακομιδής οστών,
ζ) καταγράφει τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και είναι υπεύθυνος της ομάδας πυρασφάλειας της τοπικής κοινότητας. Για την κατάρτιση του σχεδίου πρόληψης πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών συνεργάζεται με τα αρμόδια όργανα του δήμου ενώ κατά την διάρκεια επιχειρήσεων αντιμετώπισης πυρκαγιών ή φυσικών καταστροφών τίθεται στη διάθεση των αρμοδίων αρχών,
η) είναι υπεύθυνος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας στα όρια της τοπικής κοινότητας και έχει καθήκον να αναφέρει αμελλητί στο δήμαρχο ή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο ζημίες ή προσβολές των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του δήμου,
θ) εισηγείται στο τοπικό συμβούλιο θέματα της αρμοδιότητάς του και εκτελεί τις αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου,
ι) ενεργεί πληρωμές από την πάγια προκαταβολή, που συνιστάται κατά τις σχετικές διατάξεις.

Υποχρεώσεις Γιούλας?
Η κυρία έχει υποχρέωση σ´αυτους που της χάρισαν ένα επι πλέον εισόδημά και εκτελεί οδηγίες,της έγραψαν ένα λασποκείμενο και απλώς βάλανε το όνομα της.Ειμαι σίγουρος ούτε ξέρει τι έγραψαν για αυτή.

ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΣΑΡΑΚΙΝΗΚΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ

φταιει ο γαιδαρος βαρατε το σαμαρι !ταιριαζει γαντι αυτη η παροιμια.ειναι τοσο ανυπαρκτη η δημοτικη αρχη που στο τελος θα μας λεει οτι ολα καλα πανε !!μηπως καθονται κατω απο το ελικοπτερο και τους ψεκαζει ο καμενος!!

Η κήρια Γιουλα εκανε θεμα και παρατιρισι σε ελληνες του εξωτερικου (ελληνες τις διασπορας)να κοψουν τά χόρτα..οι ντόποί καί ό δρόμος της ;;;;;;;;;;;;;;;;;καί ή ΔΉΜΑΡΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΤΑ......κήρια Γιουλα ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΕΧΈΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓ.....ΑΣ

"είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την κατάσταση αυτή και την ανύπαρκτη δημοτική αρχή."

Να σου θυμήσω ότι είσαι και εσύ μέρος της δημοτικής αρχής. Μια ερώτηση. Πες μας μια από τις υποχρεώσεις σου από αυτές πού έγραψε ο παραπάνω σχολιαστής πού εκτέλεσες. Μόνο μία. Καμμία δεν έχεις εκτελέσει. Για ποιο λόγο δεν έχεις παραιτηθεί ακόμη; αφού δεν κάνεις τίποτα. Τα αιτήματα στο δήμαρχο τα κάνουμε και μόνοι μας δεν σε θέλουμε κόλαούζο. Αν είχες ίχνος ευθιξίας θα είχες παραιτηθεί π.α.σ.ο.υ.....κ.ι.

Ρίχνετε τόση λάσπη στην πρόεδρο της Τ.Κ. Μαντουδίου για μια ανακοίνωση που έβγαλε μετά από τρία χρόνια υπομονής. Όλοι εσείς οι "έξυπνοι" που ρίχνετε τα φαρμακερά σας βέλη σε όποιον καταφέρεται κατά του Καλυβιώτη καλά θα κάνετε να ρωτήσετε και τους υπόλοιπους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου ποια βοήθεια και ποια μέσα τους παρέχει η δημοτική αρχή του Καλυβιώτη για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η απάντηση που θα πάρετε είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Σταματήστε λοιπόν να τα βάζετε με τους προέδρους που δυστυχώς για αυτούς η πόρτα του Δήμου είναι πάντα κλειστή. Ο Καλυβιώτης είτε σας αρέσει είτε όχι είναι ένας γυμνός δήμαρχος και η μόνη τέχνη που ξέρει είναι το ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ.

Θα ήταν προτιμότερο να ζήταγες την παραίτηση του Καλυβιώτη γιατί αυτός έχει την ευθύνη του Δήμου.

Με ποια μέσα θα γίνουν όλα αυτά; Μπορείς να μας πεις; Όταν ζητάς έναν εργάτη, όταν ζητάς ένα μηχάνημα, όταν ζητάς μια βοήθεια και δεν παίρνεις τίποτα πώς θα εκδηλώσεις τις υποχρεώσεις σου και πως θα ικανοποιήσεις τα αιτήματα των δημοτών; Δώσε την απάντηση και τη λύση αγαπητέ σχολιαστή. Από λόγια είμαστε χορτάτοι από έργα και πράξεις όμως τελείως νηστικοί. Δεν είναι κακό να δεχθήτε πώς η δημοτική αρχή του Καλυβιώτη ήταν ότι χειρότερο για τον τόπο.

Ρε Γιούλα μη σε παρασύρουν να "κρεμάσεις" και το δήμο,
γιατί με αυτά που κάνεις το μόνο που θα καταφέρεις
είναι να "κρεμάσεις" και τον εαυτό σου, γιατί έχεις ευθύνες.
Μη ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος της εκκλησίας και θα πρέπει
να προσέχεις πολύ και τις πράξεις σου και τις παραλήψεις σου.

Στάθηκες στην ορθογραφία της ανακοίνωσης και όχι στην ουσία όπου θα έπρεπε γιατί από γραφόμενα σου φαίνεστε διαβασμένος/η. Θα έπρεπε λοιπόν να γνωρίζεις πώς για να γίνουν όλα αυτά που αναφέρεις χρειάζεται προσωπικό και μέσα που ο Καλυβιώτης δεν διαθέτει. Επομένως γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιον αναλογεί και η ευθύνη. Στον δήμαρχο και στον τοπικό αντιδήμαρχο, επομένως τα πυρά σου πρέπει σε αυτός να στραφούν.

400 ευρω που παιρνεις καταναλωσες για να γραψεις το κειμςνο?
δωσε και κατι να προσφερεις και στο τοπο σου
ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑ-ΑΝΙΚΑΝΗ

ΒΡΕ ΗΛΗΤΙΑ

ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
ΑΜΕΣΩΣ

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ - Κα ΓΙΟΥΛΑ ΕΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ;ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ...... ΑΣΤ..ΤΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡ ...ΤΉ.

Για τον Καλυβιώτη και τους ελάχιστους πέριξ αυτόν φταίνε οι δημοτικοί σύμβουλοι που του έχουν φύγει, φταίνε οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, φταίει η αντιπολίτευση, φταίνε υπάλληλοι και υπηρεσίες, όλοι για αυτούς φταίνε το μόνο που δεν φταίει είναι η δική τους ανυπαρξία την οποία προσπαθούν να καλύψουν με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια. Ας μάθουν επιτέλους με τα σχόλια παραγωγή έργου δεν γίνεται. Οι πολίτες έχουν και μυαλό και κρίση και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον Καλυβιώτη και τα λιγοστά φιλαράκια του. Θα ήταν χρήσιμο για αυτούς να αφουγκραστουν την τοπική κοινωνία από το να κάθονται και να γράφουν οι ίδιοι σχόλια για ότι δεν τους είναι αρεστό. Κύριε Καλυβιώτη δεν σας εξέλεξαν οι πολίτες για σχόλια αλλά για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Δήμου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ Ο ΨΑΡΡΟΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ)ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;(και εχει και το θρασσος να αναρτα στην ιστοσελιδα τις υποχρεωσεις των προεδρων να πληρωνουν υποχρεωσεις απο το ανυπαρκτο ταμειο της παγιας προκαταβολης.ενας τρελογιατρος σας χρειαζετε κυριε βλακα.ουτε και αυτο το ακους για πρωτη φορα .περαστικα σας)

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΗΡΕΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΠΛΑ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡ...ΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔ..ΦΗ. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΑΡΧΟΝΤΑ 1 Αυγούστου 10.38μ.μ. με αυτές τις μα...ιες ασχολείσαι και κατέστρεψες ένα Δήμο και μιά περιοχή ολόκληρη. Ξύπνα γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.

Κα ΓΙΟΥΛΑ,,?ΣΕ ΣΤΗΡΊΖΗ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΜΑΣΆΜΕ.........

ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ .ΟΧΙ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΗΡΕΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ

ΝΟΜΟΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΧΑΛΙΟΥΛΙΑ 25 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΗΡΕΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;

Κοίταξε βλάκα, αν η Πρόεδρος δεν κάνει την δουλειά της όπως λες και αν εσύ δεν είσαι βλάκας τότε πρέπει να την διώξεις . Αφού δεν τη διώχνεις και απλά αναλώνεσαι με το να γράφεις βλακείες επιβεβαιώνεις ότι είσαι ενας γεροβλάκας και η Γιούλα είναι ποιο ξύπνια από σένα .

ΑΡΧΙΣΕ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΥΜΑΣΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ

ΚΑΛΥΒΙΟΤΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΕΡΓΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΧΕΙΣ

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ
ΕΧΕΤΕ ΧΩΘΕΙ.
ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΧΡΟ-ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
ΜΕΣΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΦΘΕΙΡΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΖΑΤΕ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΓΙΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΖΟΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ EVIA TOP.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ "ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ"
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ρε μεγάλε 1·42 μ.μ. μη εκτίθεσαι ότι είσαι άνθρωπος της εκκλησίας και στηρίζετε τη ΓΙΟΥΛΑ.
Είναι βεβαιον ότι είσαι προβοκάτορας, είσαι αγράμματος, δεν είσαι της εκκλησίας και πρώτη φορά στη ζωή σου γράφεις τη λέξη "εκλησία"
( η εκκλησία γράφεται με δύο (2) "κ" παλιομαλάκα εκτός εάν έχει πέσει το
καμπαναριό και πλάκωσε το ένα (1) "κ" παλιομαλάκα. Καί θέλετε να μας διοικήσετε, ξεφτίλες.....)

Κα Γιούλα, εάν αγαπούσες και ενδιαφερόσουν λίγο αυτό τον τόπο, θα έπερνες και τους άλλους δυο συμβούλους που ειχεις στην τοπική κοινότητα Μαντουδιου
και θα καθάρισες όπως ήθελες το χώρο μαζί και με εργάτες και εξοπλισμό του δήμου, που θα ζητούσες από τον αντιδήμαρχο.
Προτίμησες το ρόλο της αισχρής αντιπολίτευσης του ΚΑΝΤΖΟΥΡΑ με πληρωμένα δημοσιεύματα.
ΓΙΟΥΛΑ δεν κάνεις ούτε για το δήμο, ούτε για την εκκλησία, ούτε μπορείς να
"κρεμάσεις" και εκθέσεις εμάς τους πολίτες που σε ψηφίσαμε.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΥΜΑΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΡΑΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΒΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΘΕΤΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΧΥΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ.

ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Ή ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

πολύ χρήσιμος ο ρόλος της κ. Μπούρα; Τι ακριβώς κάνει έκτος από την ανακοίνωση. Στο Μαντούδι είναι ανύπαρκτη.

Τι ακριβώς κάνει έκτος από την ανακοίνωση.???? Στο Μαντούδι είναι ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΙΝΉ

Λοιπον ''νεοκορησα ''επειδη νομιζεις οτι εμεις οι πολιτες του Μαντουδιου ειμαστε βλακες ,θα σου κανω μια μικρη αναδρομη της ΜΕΛΑΝΗΣ θητειας σου σαν προεδρος του μαγαλυτερου χωριου του Δημου.
Εχεις ακριβως μεχρι σημερα 1067 μερες απο τοτε που 145 Ζ....Α ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ Κ Σ'ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.Ακριβως μετα απο 35 μηνες απο τοτε, και αφου εχεις περασει αλλες τοσες φορες απο την τραπεζα να πληρωθεις, εβγαλες μια ανακοινωση για να μας θυμισεις τις μερες κ τα εργα σου.Ποια εργα;
1.
Οτι η Δημοτικη Αρχη ειναι υπευθυνη για τον καθαρισμο των κοινοχρηστων χωρων,δρομων κ πλατειων.
ΡΕ ΓΙΟΥΛΑ πως τα καταφερε τετοιο μυαλο να κατεβασει τετοια ιδεα;Μας εχεις αφησει αναυδους ολους.
2.
κΑΘΑΡΙΣΕΣ την Αμιτσα εσυ και 5-6 ............. να μη πω.Μπραβο σας.
3.
-
4.
-
5.
-
6.
-
7.
-
Τι δεν βλεπεις τιποτα;
Πως να δεις ρε ΓΙΟΥΛΑ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ.
Δεν εχεις καλους Δασκαλους ''νεοκορησα''.Παρε μαθηματα κ συμβουλεψου τον Γαμπρο σου.
ΑΙ ''ΣΙΧΤΙΡ''...................
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?

ΠΡΟς 10,14.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 2017 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ??ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ

Για τον καθαρισμό των δρόμων ευθυνεται ο παπάς της ενορίας Μαντουδίου τι δουλειά έχει η Δημοτική Αρχή με τους καθαρισμούς

Υπομονή έκανε και αυτός όπως και όλοι οι πρόεδροι. Μετά από τρία χρόνια απαξίωσης και αδιαφορίας του Καλυβιώτη τι να έκανε δεν άντεξε. Ο δε Καλυβιώτης αντί να τους ευχαριστήσει για την υπομονή και την ανοχή που έδειξαν τους βρίζει και τους απειλεί. Θαυμάστε τον δήμαρχο που μας φορτώσατε.

10:14 ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΠΙΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ

Κύριε 8:10
Ταπεινά σας υπενθυμίζω ένα απο τα επτά "ουαί" του Κυρίου προς Φαρισαίους και Τελώνες:
Ουαί θες εσάς,γραμματείς και φαρισαίοι,υποκριταί διότι παρομοιάζεται με τάφους ασβεστωμένος,οίτινες έσωθεν μεν φαίνονται ωραίοι,έσωθεν όμως γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας.
Ούτως και εσείς έξωθεν μεν φαίνεστε είσαι τους ανθρώπους δίκαιοι,έσωθεν εισθε πλήρεις υπό κρίσεων και ανομίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ? ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

2:29
ΆνθρωπΟΙ,άρχισε:Καντζούρα,Ηλία,"θρησκευόμενες" κυριούλες.............

Ξέχασες τον κ. διαχειριστή της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ρε ξεφτίλες εσείς που κατηγορείται την γυναίκα δεν εχετε αλλες δουλιες να κάνετε,ε δεν εχετε? παλιο μαλακες.Αλλα τη περιμενεις απο ενα χωριό που οι περισσότεροι κάτοικοι του κοιτάζουν μόνο τι κανουν οι άλλοι και δεν κοιτάνε τα χαλια τα δικα τους!!!!!!

4 Αυγούστου 2017 - 11:49 μ.μ. Απάντησε(4 Αυγούστου 2017 - 11:49 μ.μ. Ρε ξεφτίλες εσείς που κατηγορείται την γυναίκα)
ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΒΛΟΜΕΝΟΙ ΚΑΊ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ......

ρε ΞΕΦΤΙΛΑ 4 Αυγουστου 11.49 εσυ γιατι κοιτας που κανουμε κριτικη σε μια ανυπαρκτη προεδρο και δεν κοιτας τα χαλια σου και ασχολεισαι με εμας; βλακα ε βλακα.


4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 11.49
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ Ζ........Α ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΣ Ε; ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ......


5 Αυγούστου 2017 9:56 π.μ. Πρόσεξε μην σε χτυπήσει η καβλα στον εγκέφαλο ήδη φαίνονται τα πρώτα συμπτώματα....

Βλάκας είσαι και φαίνεσαι,παλιο σκουλήκι και για πες μου τι έκανε η προηγούμενη προεδρος για το χωριό σου,γιατί εκείνη ήταν ανύπαρκτη!!!

5 Αυγούστου 2017 11:57 π.μ. Οχι ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ εγω δεν την ψήφισα γιατι ειμαι απο αλλο χωριό αλλα τέτοιο σκατοχωρι που είστε και κοιτάτε μονο να βγαλετε ο ενας τα ματια του αλλουνού γιατί είστε τεμπέληδες και ασχολείστε συνέχεια με το τι κανει ο ένας και ο άλλος.Επίσης σε λιγα χρόνια θα σας παρουν τα σπιτια και οι Βούλγαροι και εσείς θα κοιμάστε στο δρόμο με τα μυαλά που εχετε....ΝΟΎΜΕΡΑ

ρε ΝΟΥΜΕΡΟ 12.41 απο αλλο χωριο εισαι-δεν την ψηφισες -ξερεις τι κανουν οι προεδροι του ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ξερεις οτι ειναι σκατοχωρι-ολα τα ξερεις βλακα;2 πραγματα μπορει να συμβαινουν με εσενα.
1.η ντεμπελαρος εισαι κ γυρνας απο εδω και απο εκει......
2.η σε δειωχνει η γυναικα σου για να π..........αι .βλακα ε βλακαααααααααα...

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.