powered by Surfing Waves

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Μπούρα: "Η δημοτική αρχή συνεχώς βρίσκει προφάσεις και δεν ξάνει τίποτα απολύτως" από τα αιτήματα μου


Ανακοίνωση της πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου Παναγιώτα Μπούρα για την καθαριότητα:

Αγαπητοί συνδημότες, Καθημερινά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων και έντονων επιπλήξεων από συνδημότες της πόλης μας. Η Δημοτική αρχή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον καθαρισμό δρόμων, πλατειών, και κοινόχρηστων χώρων. Έχω πάρα πολλές φορές ζητήσει να γίνει ο καθαρισμός από βάτα και άλλα χόρτα που έχουν εισβάλλει στους δρόμους όπως επίσης έχω ζητήσει και το καθαρισμό και το κλάδεμα φυτών στην παραλία Κυμασίου και όπου αλλού υπάρχουν. Η δημοτική αρχή συνεχώς βρίσκει προφάσεις και δεν ξάνει τίποτα απολύτως για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την κατάσταση αυτή και την ανύπαρκτη δημοτική αρχή.

Παναγιώτα Μπούρα
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.