Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Ανεξαρτοποιήθηκε γιατί ήθελε να τον πληρώνει ο δήμος χωρίς να προσφέρει εργασία

Την αντίληψη ότι ο Δήμος  είναι λάφυρο του νικητή των εκλογών φαίνεται ότι είχε υιοθετήσει Τοπικός Σύμβουλος πού πρόσφατα ανεξαρτοποιήθηκε από την παράταξη Καλυβιώτη.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Καλυβιώτη ο κ. Δ. Κουγιάννης μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μαντουδίου πού πρόσφατα ανακοίνωσε την ανεξαρτοποίηση του  επειδή "ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έχουν ξεφύγει τελείως από όσα προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε"  κτυπούσε κάρτα  χωρίς να προσφέρει την εργασία για την οποία είχε προσληφθεί στο Δήμο.

Η ανεξαρτοποίηση του ήρθε 12 ημέρες μετά από την περικοπή των αποδοχών του για τις ημέρες που δεν εργάστηκε ενώ παράνομα κτυπούσε κάρτα. Μετά τον 15Αύγουστο  ο  κ. Κουγιάννης  πού είχε  προσληφθεί ως συνοδός απορριμματοφόρου ζήτησε αλλαγή θέσης εργασίας για το υπόλοιπο της σύμβασής του (31 Μαρτίου 2018). Αίτημα πού απορρίφθηκε από τον Δήμαρχο.

Ο κ. Κουγιάννης  είχε προσληφθεί λόγω" συνδρομής εξαιρετικών λόγων δημόσιας υγείας που επιβάλλουν την κατεπείγουσα και αδιάλειπτη, μέχρι την πλήρωση των οργανικών θέσεων,κάλυψη αντίστοιχων οργανικών αναγκών, οι οποίες δεν είναι εποχικού ή πρόσκαιρου χαρακτήρα".Η ανακοίνωση του Δημάρχου


Ο κ. Δημήτρης Κουγιάννης εκτός από μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μαντουδίου, προσελήφθη νόμιμα από το Δήμο μας και εργάζεται σύμφωνα με τις αρ.πρωτ.: 6572/11-07-2016, 11893/08-12-2016 και 6978/25-07- 2017 συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, με την ειδικότητα ΥΕ εργατών καθαριότητας (συνοδός απορριμματοφόρου). Το τελευταίο διάστημα από 01/07/2017 έως 19/07/2017 προέβει σε άκρως παράνομη και προκλητική ενέργεια, το πρωί και το απόγευμα να δηλώνει την παρουσία του στο σύστημα ωρομέτρησης των εργαζομένων του Δήμου χωρίς να προσφέρει εργασία, προκαλώντας με τη συμπεριφορά του αυτή, κυρίως τους άλλους συναδέλφους του, εργαζόμενους στο Τμήμα Καθαριότητας, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες εποχιακές ανάγκες αποκομιδής απορριμμάτων.

Για το ανωτέρω διάστημα, έγινε περικοπή των αποδοχών του για 15 ημέρες και εξεδόθη η με αριθμ. 588/04-08-2017 απόφαση Δημάρχου.
Δώδεκα ημέρες αργότερα, σε αντίδραση της περικοπής των ανωτέρω αποδοχών, ο κ. Δημήτριος Κουγιάννης ενέπλεξε το ρόλο του ως εργαζόμενος, με το ρόλο του ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μαντουδίου και ανεξαρτητοποιήθηκε με την από 16/08/2017 απρεπή ανακοίνωσή του,
συκοφαντώντας το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.
Προκειμένου να προσληφθεί ο κ. Δημήτριος Κουγιάννης ως εργάτης καθαριότητας (συνοδός απορριμματοφόρου) είχε καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων του στην ειδικότητα που επέλεξε.
Με το από 16/08/2017 έγγραφό του, με θέμα: «Αλλαγή θέσης εργασίας για το υπόλοιπο της σύμβασής μου», ο κ. Κουγιάννης αναιρεί την υπεύθυνη δήλωσή του και αυτοδίκαια προκύπτει, εκ μέρους του, καταγγελία της σύμβασής του.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι τηρεί τη νομιμότητα, δεν συγκαλύπτει κανέναν και ζητά τα αυτονόητα από τους εργαζόμενους και τους αιρετούς, να εκτελούν τα καθήκοντά τους, όπως προβλέπεται από το νόμο.
Λίμνη, 21.08.2017
Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης

31 Σχόλια:

Είναι τα καλά προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου που σέρνονται και απαιτούν όχι μόνο ο κ. Κουγιάννης αλλά και πολλοί άλλοι.
Απλά να εισπράττουν μισθό, να μην ελέγχονται για κανέναν λόγο, επειδή είναι με τον συνδυασμό που κέρδισε τις εκλογές.
Το είχε πει και ο κ Αρβανίτης σε μια συνέντευξη: Θέλει ο Δήμαρχος να μας ελέγχει ! ! ! Μέγα το αμάρτημα του κ. Δημάρχου.
Τώρα τι λέτε εσείς που γράφατε τα μπράβο στον κ. Κουγιάννη;
Όταν θίγεται το προσωπικό ή το κομματικό συμφέρον σας περνάτε απέναντι και δεν σας νοιάζει η σωστή λειτουργία του Δήμου προς όφελος των Δημοτών και της περιοχής.

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΝΙΩΤΕΣ ΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑΝΝΗ
ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑΡΑ ΣΑΣ

Τελικά τα ρολόγια τα βάλανε για να εκδικηθούν συγκεκριμένους υπαλλήλους αλλά έπεσαν στο λάκκο γιατί το πρόβλημα είναι στην αυλή τους και σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με στοιχεία και αποδείξεις και θα χρειαστεί να απολογηθούν. Τότε θα δούμε τη νομιμότητα τη χρηστή Διοίκηση και την ισονομία!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Η ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

Δουλεύουμε για να πληρώνουμε κάποιους κοπρίτες δημοτικούς και δημοσίους υπάλληλους. Και βγαίνουν και από πάνω κιόλας μαζι με αυτούς που τους καλύπτουν και τους χρησιμοποιούν για τα συμφέροντα τους

Άλλος πάει στη δουλειά αλλά δουλειά δεν κάνει,οι πιο χαζοί δεν ξέρουν ούτε να κρύβονται.
Άλλος για αξιολόγηση?
Θα επιτραπεί στους πολίτες να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες?

11:28
Αυτός τόλμησε, αν και ξέρει κάποιοι σαν εσένα θα τον πολεμήσουν,ΕΣΥ τί κάνεις?
Θέλεις πρόοδο ή επιστροφή στις "καλές παλιές" εποχές?
Τώρα τον Σεπτέμβρη που θα έρθει καταιγίδα φόρων,αναρωτήσου "τί μας έφερε εδώ".
Τόλμα να δεις τα λάθη σου και τα πλεονεκτήματα του εχθρού σου.

Ας κάνει κάποιος μια βόλτα εργάσιμες ώρες στο υπόγειο του Δημαρχείου στο Μαντούδι να δει πόσοι κρυμμένοι υπάλληλοι καθαριότητας παίζουν τάβλι ενώ στο ισόγειο έχουν χτυπήσει κάρτα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΝΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ
ΡΕΜΟΥΛΑ, ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΕΞΕΙ
ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Μετά τις συγκρούσεις των πολεμικών πλοίων το αμερικανικό Ναυτικό αλλάζει διοικητή. Απλά πράγματα κύριοι . Δεν αλλάξανε 50.000 ναύτες . Έναν τον Διοικητή . Η επιθυμία του Μπαρμπα χρήστου είναι να αλλαχτούν όλοι εκτός από αυτόν . Κύριε είσαι ο Διοικητής του Δήμου και ευθύνεσαι για τις συγκρούσεις. αποκλειστικά .

Παραβλέπεις, 9,17 π.μ. ότι ο Διοικητής είναι διορισμένος και τον αλλάζει αυτός που τον διόρισε.
Τον εκλεγμένο μόνο ο Λαός που τον εξέλεγε έχει το δικαίωμα να τον αλλάξει σε επόμενες εκλογές.
Είναι κανόνας της Δημοκρατίας, αν έχεις ακούσει.

23 Αυγούστου 2017 - 9:17 π.μ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΔΙΟΙΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Επειδή 9:27 στα απλά είναι τα δύσκολα,με την απλοϊκη σου λογική θα ήθελα να ξέρω ποιον πιστεύεις να είναι ο αντικαταστάτης και ποιος θα τον επιλέξει.Ειναι η μόνη λύση ή υπάρχει και καλύτερη?
Εσύ μάλλον ξέρεις,ενημέρωσέ μας.

Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΕΠΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ.

Στον μεγάλο στοχαστή 9:17 θα του χάριζαν την "κούπα του Πυθαγόρα" ή όπως είναι γνωστή και σαν η "κούπα του Δικαίου"και το ίδιο δώρο θα έκανα και στους σχεδιαστές της απαστασίας, που πρόβλεψαν όλα δικά τους δημος,δημαρχία, απεριόριστη εξουσία αλλά μείνανε με την κούπα άδεια.
Ανακαλύψαμε την φιλοσοφία και την δημοκρατία για να μας αφεντεύουν οι ........

Και τις κυβερνήσεις ο λαός τις εκλέγει αλλά και τις ρίχνει όταν αυτός αποφασίσει. Ο Καλυβιώτης μένει δήμαρχος παρότι έχει χάσει τη δεδηλωμένη λες και είναι ο Πάπας. Και να είσαι απόλυτα σίγουρος αν ο λαός είχε την δυνατότητα να τον αλλάξει θα το είχε κάνει από τους πρώτους μήνες της θητείας του.

12:19
Μήπως είχες ποτέ ακούσει τι έλεγε Μάρκου για Ψαρρό, Κουτσουράς για Μάρκου-Ψαρρό.........?
Λυκοφιλίες !!!!!

Βρε κοπρόσκυλα ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και ΣΙΑ, το θράσος σας δεν έχει όρια.
Η ασέβειά σας στα αυτονόητα της δημοκρατίας δεν έχει τελειωμό.
Έχετε χρησιμοποιήσει κάθε αισχρό μέσο κατά του δημάρχου, να το
απογοητεύσετε, να συχαθεί και να φύγει.
Βρισιές, συκοφαντίες, δολοπλοκίες, υποκλοπές συνομηλιών, εφημερίδες με
πληρωμένα δημοσιεύματα, λασπολογίες, ψευδομάρτυρας, καταγγελίες ψευδέστατες και κάθε δαιμονισμένο μέσο που ο νοσηρός νους σας πάει.
Πάρτε το χαμπάρι ο δήμαρχος που τον ψήφισε ο λαός πρέπει να μείνει και μαζί
με όλους τους πολίτες να καθαρίσουμε την τοπική μας κοινωνία απο ΣΑΣ τα
καθάρματα, τους κλέφτες, τους απαταιώνες που μας έχετε καταστρέψει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΖΑΡΟΚΑΛΥΒΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΛΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΑ ΥΠΟΚΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΠΕΡΙΦΡΟΝΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΘΟΥΝ .ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΩΡΕΟ ΤΟΠΟΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΦΤΑ.ΝΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΨΟΦΙΑ ΓΑΤΙΑ ΠΑΡΤΎ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΔΕΣ ΨΙΩΦΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΤΟ ΚΟΙΜΙΤΙΡΙΟ...;

ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΕΊΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΒΡΩΜΝΙΑ .ΠΡΩΙΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΎΝΕΤΑΙΡΗΣΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝ ΠΟΣΤΑ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΙ ΑΧΛΑΔΑ ΤΙΝ ΟΥΡΑ..ΟΛΑ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΓΑΛΑΤΑ ΜΙΤΣΙΤΡΕΣ ΤΡΑΓΙΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ........ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΙΣ .ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΙΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΓΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ...ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΝΑΙΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΙ ΠΑΡΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ..ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΑ)..ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΓΙΕΣ ΛΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑ.

ΕΡΧΟΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΙΜΗΘΩ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣ,ΑΣΤΥΜΟΜ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΓΗΤΗΚΟΣ.ΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 € ΚΟΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΕΣΩΣ

Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΝ ΕΠΙΔΙ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ....... ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ . ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΠΛΙΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΜΗΝ....ΚΟΙΜΑΣΤΑΙ ΗΣΉΧΟΙ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΉΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΚΥΡΙΟI..ΜΗΝ ΑΝΑΠΑYΕΣΤΕ ΓΙΑ ΌΣΑ ΠΡΆΞΑΤΕ......

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ 23 Αυγούστου 2017 - 5:14 μ.μ. ..ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΑΛΛΆ ΠΡΏΤΑ ΤΑ ΨΌΦΙΑ ΓΑΤΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΌΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΆΝΕ ΌΛΑ....OK ΦΙΛΑΡΆΚΟ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΉΣ...

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΜΟΥ.ΥΠΝΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΟΛΑΗ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙΣΥΝΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΟΓΗ ΟΛΑ ΣΤΗΦΟΡΑ ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΚΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΕΚΛΗΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.