Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Οι μεθοδεύσεις της σύμπραξης αποστατών παράταξης Στεργίου για την υπόθεση του παρανόμου επιδόματος των 268 χιλιάδων Ευρώ. Κρίνετε μόνοι σας

Στις 20-1-2017 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και μη ορισμό δικηγόρου για την υπόθεση αίτησης αναίρεσης που άσκησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι Αλέξιου Κων/νος κ.λ.π. (34), ενώπιων του Συμβούλιου της Επικρατείας για το επίδομα των 176 Ευρώ της περιόδου 2002-2006. Αφορά ένα ποσό 268.787 Ευρώ  (πλέον τόκων από το 2006) που θα έπρεπε να πληρώσει ο δήμος την απόφαση ψήφισαν η σύμπραξη της παράταξης Στεργίου (κκ. Καντζούρας και Μουργιάς) με τους αποστάτες (κκ. Αρβανίτης και Κουτσουράς). Το επίδομα έχει  κριθεί παράνομο από τον Άρειο Πάγο.


Στις 23/3/2017 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  αυτεπάγγελτα ακύρωσε αυτή την απόφαση γιατί ελήφθει χωρίς την γνωμοδότηση δικηγόρου.

Στις 22/5/2017 , "αυτόκλητα" ο δικηγόρος κ. Κων/νου Μάρκου προσφέρει  δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών για γνωμοδότηση επί του θέματος.

Στις 24/5/2017 οι κκ. Ι. Καντζούρας, Σ. Κουτσουράς, Η. Κουκουρίκος, Π. Αρβανίτης, Κ. Τάρλας, Ι. Μουργιάς της οικονομικής επιτροπής παρά της αντιρρήσεις του δημάρχου  αποφασίζουν να αναθέσουν στον κ. Κωνσταντίνο Μάρκου, να γνωμοδοτήσει για την άσκηση ή μη όλων των ένδικων βοηθημάτων και των ένδικων μέσων εναντίον της αίτησης αναίρεσης στο ΣτΕ


Στις 8/6/ 2017 συνεδρίασε ξανά η οικονομική επιτροπήμ  οι προηγούμενες προσφορές απο δικηγόρους εξαφανίστηκαν και ύστερα από αίτημα " της υπηρεσίας, για το συγκεκριμένο θέμα ανταποκρίθηκε μόνο ένας δικηγόρος ο κύριος Μιχάλης Κ******, δικηγόρος Αθηνών, ο οποίος αναφέρεται στην συγκεκριμένη υπόθεση, και υποβάλει προσφορά με αμοιβή 500,00 €".
Ο κ. Καντζούρας ανέφερε " συμφωνώ να οριστεί ο κ. Κ*******. Από ότι διάβασα και στον τύπο και είδα και στα μέσα ενημέρωσης και παντού, είναι ένας αξιόλογος ήταν δικηγόρος και συμφωνώ για την εκπροσώπηση του Δήμου". Το Ε.Β. σε αναζήτηση του στα μέσα ενημέρωσης δεν βρήκε κάτι πού να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του κ. Καντζούρα.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε: "ότι δεν μπορώ να εισηγηθώ διότι μου είναι εντελώς άγνωστος ο δικηγόρος. Επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται σε αυτά τα θέματα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και θα ψηφίσω λευκό, παρά το γεγονός ότι είναι η μοναδική προσφορά, και παρά το γεγονός ότι κρίνεται αναγκαία η εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον των δικαστηρίων όπως παγίως αναφέρομαι" .

Η Οικονομική επιτροπή με (6) ψήφους υπέρ (Ι.Καντζούρας, Π.Αρβανίτης, Κ. Τάρλας, Ι. Μουργιάς, Σ.Κουτσουράς, Η.Κουκουρίκος) και μια (1) ψήφος λευκή (Χ. Καλυβιώτης- Πρόεδρος) ορίζει ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας τον κ. Μιχάλη
Κ*******,  , ώστε να εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας στις 19/6/2017 ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την με αριθμ.Ε861/2016 αίτηση αναίρεσης των «Αλεξίου Κωνσταντίνος κ.λ.π (σύνολο 34)» .Διαβάστε επίσηςΑποφάσισαν να φεσώσουν το δήμο 268 χιλιάδες ευρώ για ένα επίδομα της περιόδου 2002-2006 πού έχει κριθεί παράνομο από τον Άρειο Πάγο


Άλλο ένα χαστούκι στην λαϊκίστικη σύμπραξη Αρβανίτη, Κουτσουρά, Καντζούρα και Μουργιά από την Αποκεντρωμένη


Βήμα: Οι δικηγόροι και η βιομηχανία αγωγών κατά του Δημοσίου. Πώς η αντιμνημονιακή ρητορική έγινε πολιτικό μέσο προς άγραν πελατείας

12 Σχόλια:

Και η υπηρεσία στο παιχνίδι. Μήπως οι υπάλληλοι της υπηρεσίας είναι αυτοί που διεκδικούν το επίδομα και έστησαν το δικηγόρο;

Ο κ. Καντζούρας ανέφερε " συμφωνώ να οριστεί ο κ. Κ*******. Από ότι διάβασα και στον τύπο και είδα και στα μέσα ενημέρωσης και παντού, είναι ένας αξιόλογος ήταν δικηγόρος και συμφωνώ για την εκπροσώπηση του Δήμου"

Αφού τον εγκρίνει ο κ. Καντζούρας μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι τα συμφέροντα του δήμου θα εκπροσωπηθούν άψογα στο ΣτΕ

Ω ναι, αφού διάβασε ΚΑΙ στον τύπο και είδε ΚΑΙ στα μέσα ενημέρωσης ΚΑΙ παντού, διαμόρφωσε την θετική του άποψη και πρότεινε την επιλογή του μοναδικού.
Τόσοι δικηγόροι έχουν εκπροσωπήσει τον Δήμο, θετικά ή αρνητικά στα τελευταία χρόνια και κανένας δεν υπέβαλε προσφορά ! ! ! και βρέθηκε κάποιος που κανένας δεν τον ξέρει.
Τυχαίο;

Και η υπηρεσία και οι καντζούριδες και οι αποστάτες είναι στο παιχνίδι
για να καλύπτει ο ένας τον άλλον, να κονομάνε να κλεύουν όπως παλιά με μεθοδεύσεις και ερημοδικείες.
Γιατί νομίζετε ότι δεν θέλουν το δήμαρχο.
Γιά διαβάστε προσεκτικά τι και πως ψηφίζουν.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.......ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ......

Προς το ΕΒ
Για διαβάστε προσεκτικά την απόφαση της αποκεντρωμένης στα σημεία 3 και 4
και θα δείτε ποιός προκάλεσε τον " αυτεπάγγελτο έλεγχο ".
ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ;;;;

Τι είναι ρε παιδιά τα σημεία 3, 4 που λέει ο 9.07μ.μ.

τα 3 και 4 είναι παράγραφοι της απόφασης της αποκεντρωμένης με την οποία ακυρώθηκε η απόφαση κλπ και λένε πως ο Δήμαρχος ζήτησε έλεγχο της νομιμότητας της απόφασης να μην ορίσουν δικηγόρο κλπ.
Απλά θεωρούν πως είναι οικογενειακή τους επιχείρηση ο Δήμος και αποφάσισαν να μην υπερασπιστεί ο Δήμος τα δικαιώματά του.

Διαβάστε καλά τα σημεία 3&4 και θα δείτε ότι είναι δυο εμπιστευτικά
έγραφα του δημάρχου.
Μιλάνε για πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα 2 ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
και 2 καντζούριδων και τα ονόματα είναι δημοσιευμένα στο διαύγεια

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΡΟ ΜΟΥΠΑΝ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Β. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!

5:50
Δεν έχεις καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ,δεν κρίνεται η αποφαση αν θα πάρουν ή όχι τα χρήματα,αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη και ο δημος θα το εκτελέσει.
Παράνομη είναι ΜΟΝΟ η στέρηση του δικαιώματος του Δημου-πολιτων να υπερασπιστούν τα συμφεροντά τους.Εγω που με δυσκολία τα φέρνω βόλτα μου ζητάτε να Καλυψώ και τα έξοδα μετακίνησης των εξασφαλισμένων υπαλλήλων και να τους εξασφαλίσω και μπόνους για να εκτελούν με κέφι τα καθηκοντά τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.