Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

20 ημέρες αργία στην δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού

Από το eviatop
Τίθεται σε αργία η Δήμαρχος-Αναμένεται η κοινοποίηση της απόφασης

Εντός των ημερών πρόκειται να κοινοποιηθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την οποία τίθεται σε αργία για 20 μέρες η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού για το θέμα με τις καντίνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήδη έχει σταλεί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης στη Χαλκίδα και αναμένεται η κοινοποίηση της

6 Σχόλια:

Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ;;;;

Τοτε στη δευτερη θα ειναι υποτροπος αλλο τετραμηνο που να επανελθη ....καλα κρασα

ΝΕΡΩΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΟΥ

ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ. ΜΗΝ ΑΜΗΣΥΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙΣ.

Εάν η Δήμαρχος Ιστιαίας την οποία γνωρίζω και είναι αξιόλογη έφαγε 20 ημέρες για μια Καντίνα ο Χρήστος με αυτά που του καταλογίζουν τον βλέπω για δις ισόβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην χαίρεστε προκαταβολικά γιατί θα διαψευστείτε όπως και με την απαστασία.
Κυρίως μην ετοιμάσετε καμιά φιέστα σαν τους άλλους και μείνετε με την χαρά.
Αδιάβαστοι,κακοί,τιποτένιοι,ρεμάλια.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.