Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Συμπαράσταση στους ρετσινάδες από το αδελφό σωματείο εργατοϋπαλλήλων Β. Εύβοιας
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, χαιρετίζει τον αγώνα επιβίωσης των ρετσινάδων που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Οι ρετσινάδες της Εύβοιας βγήκαν στους δρόμους του αγώνα για την επιβίωσή τους. Την Πέμπτη 15 Ιούνη 2017 κατεβαίνουν στην Αθήνα!!!
• Παλεύουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τη δουλειά τους. Να παραμείνουν στα χωριά, να ζουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.
• Παλεύουν την άθλια πολιτική Κυβέρνησης και Ε.Ε., που τους ξεκληρίζει και τους οδηγεί στην ανεργία.
Ο αγώνας τους, είναι και δικός μας αγώνας. Είναι κοινός αγώνας των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών και μικροεμπόρων, της νεολαίας.
Η κυβερνητική προπαγάνδα που έχει ως στόχο είτε να ξεγελάσει τους ρετσινάδες είτε να τους συκοφαντήσει στους εργαζόμενους προκειμένου να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό πρέπει να πέσει στο κενό.
Ασπίδα μας είναι η αλληλεγγύη και η συμμαχία μας.
Αυτόν τον κοινό αγώνα σήμερα τον δυναμώνουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και καλούμε τα μέλη μας και όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των ρετσινάδων.

Λ. Αιδηψού 09/06/ 2017Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.