Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

«Παίζοντας το Γιατρό» στο «Ελύμνιον» αυτή τη Πέμπτη, Σαββάτο και Κυριακή (τρέιλερ)

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λίμνης, παρουσιάζει το έργο «Παίζοντας το Γιατρό» (playing doctor) στο θέατρο «Ελύμνιον» στη Λίμνη, την Πέμπτη 8. Σαββάτο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου.

Η θεατρική παράσταση «Παίζοντας το Γιατρό» στη Λίμνη


Λίγα λόγια για το έργο


Το έργο «Παίζοντας το γιατρό», διασκευή της ξεκαρδιστικής κωμωδίας των Billy Van Zandt & JaneMilmore “Playing Doctor’’ γράφτηκε το 1983 και διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη την ίδια εποχή.


Ο Πήτερ στάλθηκε από τους γονείς του στην μητρόπολη των Η.Π.Α. προκειμένου να σπουδάσει γιατρός. Ωστόσο ξόδεψε όλα τα χρήματα που του έστελναν, για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει συγγραφέας.


Όταν, μετά από χρόνια, οι γονείς του αποφασίζουν να τον επισκεφτούν ,φαίνεται να μην έχει άλλη επιλογή από το να υποδυθεί το γιατρό .Και αυτό κάνει με τη βοήθεια του φίλου και συγκατοίκου του, επίδοξου ηθοποιού Τζίμμι και της γραμματέως του Μαξ που αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο της νοσοκόμας.


Μόνο που τα πράγματα περιπλέκονται


Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται


Άρης Παπαγγελής
Κορίνα Ξυπολιτιδού
Αντώνης Σκούρας
Ανδρομάχη Μουσουτζάνη- Ξυνού
Σωτηρία Γεωργίου- Παπαθανασίου
Βασιλική Σταματίου
Παναγιώτα Ζανιάκου -Γεωργίου
Ευαγγελία Καψάλα


Συντονισμός - Σκηνοθεσία


Γιώργος Λαμπριανός


Ήχος & φώτα


Νίκος Νικολαίδης


Ενδυματολογική επιμέλεια- Κατασκευή κουστουμιών


Σοφία Αθανασιάδου1 Σχόλια:

ΣΟΦΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΠΡΑΒΟ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.