Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ανευθυνολογία και αβδηριτισμός στην σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Π. ΑρβανίτηΟ κ. Π. Αρβανίτης ένας από τους αρχι-αποστάτες από την παράταξη του κ. Καλυβιώτη    έδωσε σήμερα συνέντευξη στο Ράδιο Ιστιαία.  

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης 


-Μας ενόχλησε ο τρόπος διοίκησης του Καλυβιώτη

-Η πρώτη κόντρα ήταν η μετακίνηση υπηρεσιών  στην Λίμνη. Ζητάμε  τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. Είναι αναχρονιστικός  έχει γίνει για τις μεγάλες  πόλεις


-Δημοσιογράφος: Η συγκέντρωση σας ήταν απάντηση στην συγκέντρωση του Δημάρχου; Αρβανίτης: Ισχύει και αυτό.

-Υπεύθυνος ολοκληρωτικά ο κ Καλυβιώτης για την καθυστέρηση της ψήφισης του Τεχνικού προγράμματος επί δυο χρόνια, όχι εμείς.  Μπορούμε να το αποδείξουμε.  Εμείς παρόλα αυτά καταρτίσαμε  Τεχνικό Πρόγραμμα.


-Υπεκφυγή και εκνευρισμός από τον  κ. Αρβανίτη  να σχολιάσει το έγγραφο αίτημα του κ. δημάρχου για εφαρμογή του άρθρου 237, του ν.3852/2010  που προβλέπει διάλυση του δημοτικού συμβουλίου και νέες εκλογές

-Δεν ήταν πρόβλημα η μη ψήφιση του προϋπολογισμού για την αποκομιδή των απορριμάτων

-Δεν γνωρίζω αν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

-Ένα   λάθος έκανα στα 25 χρόνια πού έχω  στα αυτόδιοικητικά, το ότι στήριξα τον Καλυβιώτη!


Ολόκληρη η συνέντευξη Αρβανίτη28 Σχόλια:

Κ. Αρβανίτη ψεύδεστε ασύστολα οι προεκλογικές υποσχέσεις του συνδυασμόύ σας είναι ακόμη δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της παράταξης σας που λειτουργεί ακόμη. Για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας ΟΕΥ και την μην μετακίνηση των υπηρεσιών δεν υπάρχει καμιά προεκλογική δέσμευση
παραθέτω το σύνδεσμο

https://goo.gl/2DmxJf


Ο ΟΕΥ του δήμου είναι ο πρότυπος ΠΕΥ που ισχύει για μικρούς δήμους και όχι για μεγάλες πόλεις όπως ψευδώς διατείνεστε για φθηνολαϊκιστικούς λόγους.

άλλος σύνδεσμος
https://www.eetaa.gr/kallikratis/oey/odhgos_prosarmoghs_oey.pdf

Σύμφωνα με παρ. 1- 6 του άρθρου 10 του Ν.3584/2007 με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίζονται και τροποποιούνται οι Οργανισμοί Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων. Η απόφαση εγκρίνεται με πράξη του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας ύστερα από γνώμη του οικείου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως . ελέγχεται το Δημοτικό Συμβούλιο με τους νέους φίλους σας γιατι δεν αλλάζετε τον ΟΕΥ (πού τον ψήφισαν οι νεοι σας εταίροι με την ψήφο Γιανιου κ.λπ το 2011)

Η μετακίνηση 5 ατόμων στην Λίμνη γιατί αυτές είναι οι υπηρεσίες που λέτε δεν έχει προβληματίζει τους δημότες

Η αδιαλλαξία τα ψευδή και το σαμποτάζ σε όλες τις απόφασεις είναι που δημιουργούν προβλήματα


τα χρεη σε ολους μας επι της θητειας σου στο Μαντουδι ποιος θα τα πληρωσει κυριε Αρβανιτη?
καφεδες τζαμπα επαιρνες για να πιεις
σαν δεν ντρεπεσαι γαι.αρε

καλύτερα θα ταίριαζε αρχιδιριτισμός. ουάου τι είπα πάλι ο άρχοντα.

θεούλης ο κ. Αρβνίτης ! ! ! !

Δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρα από τον εαυτό του έπεισε κανέναν για τα κίνητρά του.
Ένας χαμηλού προφίλ Αδωνης.
Στα υπέρ του η ευφράδεια του λόγου του.

Μα καλά ποιοι τον ψηφίσανε;

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ

Μεταφράζω τη λέξη αβδηριτισμός=ανοησία,ματαιοδοξία,ακρισία,μικροπρέπεια,ηλιθιότητα.

ΣΤΑΥΡΟ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

Φθηνά ψέματα από τους πρωτεργάτες της αποστασίας, Αρβανίτη , Κουκουρίκο και Κουτσουρά. Δυστυχώς γι΄αυτους, όσο και να προσπαθούν να παραποιήσουν την πραγματικότητα και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, διαψεύδονται συνεχώς κατηγορηματικά.

Αφου ρε Αρβανίτη ακόμα και ένας από εσάς, ο Γιαννιός είχε ψηφίσει με την προηγούμενη δημοτική αρχη την μετακίνηση των υπαλλήλων. Η μήπως δεν ήξερε τι ψήφιζε, όπως σχεδόν ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο που δεν ξέρει τι του γίνετε.

Υπάρχουν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που μετακινούνται κάθε μέρα δεκάδες χιλιόμετρα από πόλη σε πόλη για να πάνε στην δουλειά τους. Με την δαμόκλειο σπάθη της ανεργίας πάνω από τα κεφάλια του ανα πάσα στιγμή. Και ο Αρβανίτης κάνει θέμα να μην μετακινηθούν λίγοι υπάλληλοι πιο κεντρικά για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών. Αυτά μας κατέστρεψαν αλλά που να το καταλάβει ο Αρβανίτης…….

ΗΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ (ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ)

Αρβανίτη τα ποσοστά τα έχεις στο τσεπάκι απορροφητικότητα χρηματοδοτήσεων 9,1%, υλοποίηση Τεχνικού προγράμματος 9%

τίποτα άλλο 9%;

Πως τα υπολόγισες όλα και δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα Τεχνικό Πρόγραμμα με τέτοιους εγκεφάλους;

Τα Φτεριαρά φταίνε που καθυστερήσατε να ψηφιστείτε το τεχ. πρόγραμμα. Τα Φτεριαρά μαζί με το μεγαλεπήβολο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Φαράκλα δική σου εμπνεύσεως ο δήμος μπαίνει σε αναπτυξιακή τροχιά πλέον. Οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος θα μιλάνε για αυτά τα 2 σημαντικά έργα. Το αμφιθέατρο στο Κυμάσι το έχει κατοχυρώσει ο άλλος αναπτυξιολόγος στην εκτενή "ομάδα" σας αλλά έχεις και εσύ το μερίδιο σου, το νέο Ηρώδειο της χώρας δίπλα στο κύμα

Πως να σε ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά σου
Αυτά τα έργα έπρεπε να αναφέρεις στην συνέντευξη σου

Οι εποχές αλλάζουν όπως και μοντέλα διοίκησης , όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από τα μνημόνια. Η χώρα καταστράφηκε από τις παθογένειες του δημοσίου τομέα. Αλλά άμα περιμένουμε από τους Αρβανίτη, Κουκουρίκο που έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω να το καταλάβουν, τότε σωθήκαμε ……… Μνημόνια θα έχουν μέχρι και τα παιδιά των παιδιών μας……

Εδώ πέρα τους βολεμένους κοπρίτες δεν μπορεί να τους αγγίξει κανένας.

Βρωμοπασοκτζήδες. Κομματόσκυλα. Περιμένετε και θα δείτε που θα πάει το κόμμα σας στις επόμενες εκλογές.

υπομονη λιγες μερες για ολους....

bre koproskylo mono oi dikoi soy einai amea
den exei alloys ston dhmo kai yposthrizeis mono aytoys
poy diorisate eseis?

Είπε ο μεγάλος πολιτικός άνδρας στην παραπάνω συνέντευξη μεταξύ άλλων."Το μόνο λάθος που έκανα στα 25 χρόνια ως αυτοδιοικητικός είναι ότι στήριξα τον Καλυβιώτη". Όλα τα άλλα είναι καλώς καμωμένα, είτε ήταν συμπολίτευση είτε αντιπολίτευση. Τι διεκδικείς παναγιωτάκη, το αλάθητο του Πάπα? Κάνε την αυτοκριτική σου και μη λες μεγάλα λόγια, σε έμαθε πλέον ο κόσμος.

Ποια Σκύρο αγαπητέ 11:13 μ.μ... στη Λίμνη να δεις δαγκωνιές που έριξε. Και τις μάπες που έτρωγε δημόσια τις ξέχασε.

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΑΡΑΚΛΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΥΠΟΔΕΙΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΘΗΤΟΥ.

Χρήστο κοίτα να βγεις από δω μέσα και να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα θέματα του τόπου. Πέρασαν τρία χρόνια (όχι τρεις μήνες) από τότε που κάποιοι σε έκαναν (απ το πουθενά) δήμαρχο.

Παναγιωτακη απο πια σχολή βγήκες ? Του σκαλιστηρη επι ΠΑΣΟΚ?

ΠΡΟΣ 21 Ιουνιου 1:27.ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 57,35% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 5.249 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΚΗ ΠΗΡΕ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Μ Ο Ν Ο ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ 16 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ (απ το πουθενα) ?? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "εδω μεσα" ΕΝΟΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

Κυριε Μπεκιαρη
Δεν ακουσα να τον ρωτησεις γιατι δεν παραιτουνται?Να αναλαβουν αυτοι
εχοντας στειλει πολλες καταγγελιες κατα Δημαρχου
Δεν ακουσα να τον ρωτησεις τι εχει προσφερει αυτος στον ενα χρονο που ηταν αντιδημαρχος ? ΧΡΕΗ
Δεν ακουσα να τον ρωτησεις γιατι δεν αποστατησαν και οι αλλοι συμβουλοι του?Απο ηθος ,ειναι ξαδερφια του ,δεν ειχαν παραπονο,ηθελαν εξουσια και ειναι κατι απο αυτα γιατι τον ανεχονται
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ?
ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ?

Βγαλτε αυτη τη φωτογραφια εκατονταδες αντιτυπα,και μοιραστε την,σε ΡΕΤΣΙΝΑΔΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ,ΓΕΩΡΓΟΥΣ,και αμα ξαναβγει ο παναγιωτης δημοτικος συμβουλος,,να μου γραψετε.

Κακοηθεις ειστε ολοι..κατεβηκα στο χωριο για διακοπες και οι μπουλντοζες δεν μ αφηνουν να κοιμηθω..τα εργα πνοης στη Φαρακλα θα γινουν οπωσδηποτε..

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.