Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης


Στην ημερησία διάταξη του Δημοτικου Συμβουλίου πού έγινε στις 30 Μαϊου 2017 ο κ. Χατζής επέλεξε να συμπεριλάβει την αίτηση πολίτη για παραχώρηση
προσωρινής χρήσης γηπέδου στη θέση Σταυρός. Η απόφαση του Δημοτικου συμβουλίου για παραχώρηση του χώρου προκάλεσε την οργή της Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης πού έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.
Ως γνωστό η για την παραχώρηση οποιουδήποτε δημοτικού χώρου σε ιδιώτη ή φορέα με αντίτιμο ή χωρίς πρέπει να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις.
Τα κριτήρια αυτά πρέπει να υποστηρίζονται από τα κατάλληλα έγγραφα.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΜΝΗΣ
Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να παραχωρηθεί το γήπεδο το "Σταυρού" στον δασικό συνεταιρισμό Κουρκουλών ως αποθηκευτικός χώρος καυσόξυλων έως τον Δεκέμβριο του 2017 μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Αναρωτιόμαστε με τι κριτήρια πάρθηκε αυτή η απόφαση χωρίς να ερωτηθούν οι πλέον ενδιαφερόμενοι, οι κάτοικοι Μουρτιά, καθώς επίσης χωρίς να περάσει το θέμα από το συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας Λίμνης.
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το γήπεδο ΔΕΝ είναι ανενεργό διότι χρησιμοποιείτε από τους κατοίκους του Μουρτιά ως χώρος αναψυχής. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο χρησιμοποιείτε από μικρά παιδιά.
Επίσης αυτή η απόφαση εγκυμονεί κινδύνους να διαταραχτούν οι σχέσεις των δύο οικισμών χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αφού υπάρχει η δυνατότητα να πάνε τα καυσόξυλα σε χώρο του δήμου δίπλα από το παλιό εργοστάσιο "Πανταζή".
Οι κάτοικοι Μουρτιά

4 Σχόλια:

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΣ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΞΥΠΝΙΕ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩΣΤΗ. ΑΝΕΒΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.