Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ο σφετερισμός των χρημάτων του ασθενοφόρου , τα οφειλόμενα της ΛΑΜΔΑ και το επίδομα των δημ. υπαλλήλων ξανά στην οικονομική επιτροπή την Πέμπτη

Καλείστε στην 9η /2017 ΤΑΚΤΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ- ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου ΜΕΛΑ στην Δημοτική Κοινότητα Λίμνης σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. ΑΚ99/2016 ανακοπής της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ, ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
2. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. ΑΝΚ63/2016 ανακοπής της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ, ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
3. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για ορισμό δικηγόρου, για την με αριθμ. Ε861/2016 υπόθεση σχετικά με αίτηση αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
4. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του ΣτΕ για την με αριθμ. Ε861/2016 αίτηση αναίρεσης των «Αλεξίου Κωνσταντίνος κ.λ.π (σύνολο 34)».
5. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την από 24-4-2017 αίτηση (Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων) των «Αθανασίου Κωνσταντίνας κ.λ.π» ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
6. Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων, σχετικά με τους ειδικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου για την αγορά ασθενοφόρου στις τράπεζες ΕΤΕ και ΑΤΕ στο όνομα του πρώην Δήμου Λίμνης – Ελυμνίων.
7. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. 86/2017 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας (Δασικό Χωριό Παπάδων).
8. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. 87/2017 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας (Δασικό Χωριό Παπάδων).
9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. 01/2017 αγωγής του Νικολάου Κων/νου του Κων/νου, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
10. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 21/2017 της Παναγιώτας Τσουπεή, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
11. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 20/2017 του Αικατερίνης Τσακατάνη, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
12. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 7/2016 (Διαδικασία Μικροδιαφορών) του Λάμπρου Πατσιούρα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
13. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 23/2017 του Λάμπρου Πατσιούρα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας .
14. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. 164/2017 αγωγής του Χαράλαμπου Καψάλα, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
15. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης ΑΓ142/2017 των εναγόντων «Ιωάννη Ευγενικού κ.λ.π ( σύνολο 37)»
16. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. της αριθμ. 141/2010 απόφασης Πρωτοδικείου Χαλκίδας με αριθμ. πρωτ. 2815/30-3-2017 (υπόθεση Μαρίας Σταμούλου κ.λ.π).
17. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση θέσεων του δικαιώματος απλής χρήσης Αιγιαλού και παραλίας έτους 2017.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

19 Σχόλια:

Το κουκούλωμα δεν θα περάσει όσο και να προπασθήσετε. Σταματείστε την κωλλυσιεργία. Τα λεφτά του ασθενοφόρου που φαγώθηκαν ήταν από το στερημα μας. Δεν θα σας αφήσουμε ατιμώρητους

Ο λογος σου ταιριαζει με του κ. Καλυβιωτη.Γιατι το ασθενοφορο της Λιμνης ειναι παρκαρισμενω σε συνεργειο της Στροφυλιας μηνες παρακαλω?Αν δεν ειναι καταλληλο ας το εχουμε για αλλη χρηση π.χ στην υδρευση κ.α

Άσε ρε φίλε την παραπλάνηση για τα χαϊβάνια σου. Ξέρεις πολτός καλά για ποια λεφτά συζητάνε αυτά που έφαγαν και δεν αγόρασαν ασθενοφόρο. Για ενημερώσου καλύτερα γιατί δεν πρόκειται να το κουκουλουσετε αυτό

Κωλυσιεργία και με την Λάμδα για να μην πληρώσει αυτά που χρωστάει τα λαμογια. Τα έχουν ξεπουλήσει όλα

Η ΛΑΜΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 13 (Α.Β.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)

Μήπως λέγεσε και Καντζούρας Α.Β.Εργαζόμενε Γιατι υπάρχει μια σύγκλιση των απόψεων σου με ένα αντιοδήμαρχο το 2014


Καντζούρας: "Ο κ. Λειβαδάρας έχει κάνει έξοδα πάνω από 800.000 €., αν βάλετε και τις μισθοδοσίες ξεπερνούν το 1.000.000 €."
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

http://el-vima.blogspot.com/2014/03/800000-1000000.html


Λειβαδάρας: "σύμφωνα με τους νομικούς μας κανονικά δεν χρωστάμε τίποτα, θέλουμε και πληρώνουμε"
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013
http://el-vima.blogspot.com/2013/12/blog-post_5.html

και να σου θυμίσω το παρακάτω
Με τερτίπια χάρισαν 325 χιλιάδες Ευρώ στην Λάμδα Ναυς και μείωσαν το ενοίκιο της από 8.230 ευρώ σε 2.000 Ευρώ. 76% μείωση
Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

http://el-vima.blogspot.com/2014/03/325-8230-2000-75.htmlκαι το καλυτερο

Για κακουργηματική απιστία μηνύθηκαν 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου μας
Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014


http://el-vima.blogspot.com/2014/04/14.html

Η ΛΑΜΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ειμαι εργαζομενος και ημουν στο Δ.Σ. οχι αλλη Λασπη

ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Μην προσπαθήσετε να κουκουλώσετε το θέμα με τα λεφτα του ασθενοφόρου γιατί θα πρέπει να αλλάξετε δήμο.

ΤΟ ΚΟΥΚΟΎΛΩΣΑΝ ΔΕΝ ΌΡΙΣΑΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΎΝ ΠΟΙΝΙΚΆ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΔΑ ΈΒΑΛΑΝ ΈΝΑ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΑ ΜΆΤΙΑ.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

πάω στοίχημα ο για την υπόθεση της ΛΑΜΔΑ όρισαν δικηγόρο αυτό του Ψαρού που κάνει κατα παραγγελεια γνωμοδοτησεις

Ο δικηγόρος πού είχε πεί ότι γνωμοδοτήσει για 75% μείωση του ενοικίου και ότι ουσιαστικά ο δήμος δεν μπορεί να τον πετάξει έξω αν δεν πληρώνει τα ενοικια. Λες και ήταν υπάλληλος της ΛΑΜΔΑ.Με τον όρο τούτο δηλ. του συμφωνητικού (το αρθρο 13), η μισθώτρια, εάν δεν δυνηθεί να λάβει από τις αρμόδιες υπηρεσίες, την αναγκαία άδεια λειτουργίας και τις απαραίτητες εγκρίσεις για την εντός του μισθίου νόμιμη λειτουργία της και επιτέλεση του σκοπού της εξ αιτίας γεγονότος για το οποίο δεν θα υπέχει αυτή ευθύνη, η εν τω ιστορικώ σύμβασις παύει να ισχύει και δύναται να αποδεσμευθεί αζημίως αυτής. Παν δε ό,τι τυχόν είχε καταβληθεί από αυτή ως μίσθωμα θα μπορούσε να το αναζητήσει από τον Δήμο, ως αχρεωστήτως καταβληθέν."

Δες εδώ
https://goo.gl/ZTjqHR

Τα λαμόγια παίζουν με τα λετά του δήμου και νομίζουν ότι κοιμόμαστε δεν έχουμε καταλαβει το παιχνίδι τους

μπορεί η κάθε υπόθεση που έχει άρωμα σκανδάλου να πάει στην δικαιοσύνη και ας αποφάσισε διαφορετικά η Οικονομική επιτροπή του Δήμου.
Και μάλλον λάθος κάνει ο Δήμαρχος που δεν έχει στείλει ακόμα καμία.

Κ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΙΜΒΟΛΕΑ ΤΙΣ ΠΩΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΙ..

ΕΛΕΧΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (εργολαβου) ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΙ....

Τα λαμογια δεν αλάζουν πιστεύουν ότι μπορούν να μας εξαπατήσουν βάζοντας στημένος δικηγόρους και φέρνοντας προφάσεις να μην διωχθεί ποινικά ο ιδρυτής της παράταξης τους. Βρήκανε και τα χαϊβάνια τους αποστάτες

Ο Ψαρρόσ και Ο Μάρκου είναι μάγισες 9:48μμ? Τα λεφτά που φαγώθηκαν τι είναι σκοθποξυλα.
Αν δεν τους κυνηγήσει ο δήμος θα τιυς κυνηγήσουμε εμεις που συνεισφεραμε τον οβολό μας για να αγοραστεί το ασθενοφόρο και μαζι θα κυνηγήσουμε και έσας για συγκάλυψη. φορτώστε τα τότε στο Καραδήμο και σε όποιον δημοτικό υπάλληλο θέλετε. Ξέρεις τι εννοώ.

Αν δεν κινηθεί ο δήμος θα κάνουμε εμείς τις μηνύσεις. Όχι στην συγκάλυψη

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.