Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Αποφάσισαν να φεσώσουν το δήμο 268 χιλιάδες ευρώ για ένα επίδομα της περιόδου 2002-2006 πού έχει κριθεί παράνομο από τον Άρειο ΠάγοΣτις 20 Ιανουαρίου συζητήθηκε στη Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η υπόθεση ορισμό δικηγόρου κατά της προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ) του Αλεξίου Κων/νου και άλλων 34 Δημοτικών υπαλλήλων για το επίδομα των 176 Ευρώ της περιόδου 2002-2006. Η διεκδίκηση που επιδόματος δικάστηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείου Χαλκίδας (απ. αριθμ. 251/2008) μετά από αγωγή που έγινε το 2006 και το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά (αριθμ. 1588/2014) και απορρίφθηκε.

Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου (απ.16/2015) έκρινε ότι η παροχή των 176 ευρώ στους υπαλλήλους των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ δεν συνιστά (προβλεπόμενη εκ του νόμου) ευθεία και γενική αύξηση των αποδοχών όλων των υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ, εξομοιούμενη με μισθό, με μόνη προϋπόθεση την υπαγωγή αυτών στο ενιαίο μισθολόγιο του προσωπικού της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά αποτελεί ειδική παροχή μη εξομοιούμενη με μισθό και παρέχεται, εάν η Διοίκηση ασκήσει τη διακριτική της ευχέρεια, μετά συνεκτίμηση της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας να εκδώσει κανονιστική πράξη, για επέκταση της χορήγησης της παροχής αυτής σε υπαλλήλους, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που τάσσει το άρθρο 14 του Ν. 3016/2002, μία των οποίων είναι να μη λαμβάνει ο υπάλληλος άλλες πρόσθετες παροχές, ίσες ή ανώτερες του ποσού των 176 ευρώ.
Δεν είναι επιτρεπτή η χορήγηση σε υπαλλήλους, οι οποίοι ελάμβαναν οποιουδήποτε είδους άλλη πρόσθετη μισθολογική παροχή, ίση ή ανώτερη του ποσού των εκατόν εβδομήντα έξι (176) ευρώ (Ολ. ΣτΕ 95/2013).

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα πρακτικά και παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου τα μέλη της οικονομικής επιτροπής   από την παράταξη Στεργίου  (κκ. Καντζούρας και Μουργιάς)  και  αποστάτες (κκ. Αρβανίτης και Κουτσουράς) επιδίκασαν ότι οι δημοτικοί  υπάλληλοι ορθώς διεκδικούν το επίδομα και ότι θα πρέπει να τους καταβληθεί. Ξεχνώντας βέβαια ότι  η υπόθεση εκδικάστηκε άλλες δυο φορές το 2008 και 20014 όταν κάποιοι από αυτούς ήταν στα ηνία της Δημοτικής Αρχής.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι "είναι πρόκληση για τους πολίτες να επιβαρυνθούν ένα τόσο μεγάλο ποσό 268.787,14 € πλέον τόκων από το 2006".


Η οικονομική επιτροπή με τις ψήφους των κκ. Καντζούρα Ιωάννη, Αρβανίτη Παναγιώτη, Κουτσουρά Σταύρου και Μουργιά Ιωάννη αποφάσισαν  παραίτηση του δήμου από κάθε ένδικο μέσο και μη ορισμό δικηγόρου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η υπόθεση  θα δικαζόταν στο ΣτΕ την Δευτέρα 23-1-2017 ερήμην του Δήμου.

Από τα πρακτικά τη συνεδρίασης προέκυψε ότι ο δήμος έχει καταβάλει το επίδομα αυτό σε 3 υποθέσεις (13 υπάλληλοι). Οι υποθέσεις  εκδικάστηκαν το 2014 (θητεία Ψαρρού)   και κερδήθηκαν λόγω ερημοδικίας του δήμου.

Ολόκληρη η συζήτηση στο Πρακτικό 3/20-1-2017 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του ΔήμουΜαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. 

51 Σχόλια:

Φθηνός Λαϊκισμός,από την τσέπη τους θα τα πληρώσουν; Τα λεφτά πού είχε προϋπολογίσει ο δήμος για άλλους κοινωφελείς σκοπούς θα πάνε στην συλλογή ψήφο.

όταν ήταν αυτοί στη εξουσία του κυνήγησαν γιατί δεν ήθελαν να φανούν ότι ο δήμος δεν κάνει έργο τότε.
Τώρα τα φορτώνουν στο Καλυβιώτη.

Πού ήσουνα κ. Καντζούρα τότε το 2014 που εδικαζόταν η υπόθεση στη Χαλκίδα;

Τώρα θυμηθήκατε μαζί με το εξαπτέρυγο να το παίξετε εργατοπατέρες;

Ελεήμων ταμείο στήριξης ομοφρόνων τον κατάντησαν το δήμο

βαλτε και τους τοκους
απο το 2006 θα φτασουμε αλλα τοσα
πληρωστε δημοτες

Το δήμο; έτσι χρεώθηκε όλη η χώρα με τέτοιες "γενναιοδωρίες"

Και οι 4, καντζουρας, μουργιάς, Αρβανίτης, κουτςουρας,
δημαγωγοί, λαϊκιστές, ψηφοθήρες, συμφεροντολόγοι.
Έχουν καταλάβει γιατί τους ψηφίσαμε;;;
Ορκίστηκαν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Δημου
και των πολιτών και να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους.
Τα αντίθετα κάνουν, είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ τους αξίζει .......

ΣΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΕΪΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΚΟΠΡΙΤΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ Ξ..ΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.

Δεν είμαι κατά των εργαζομένων,αλλά όλοι τούτοι βρίσκονται στο Δημόσιο ελέω πελατειακού συστήματος,ας αρκεστούν στο ότι έχουν δουλειά και παίρνουν ένα μισθό.Για τους άνεργους και τους εργαζόμενους και πολλές φορές απλήρωτους του ιδιωτικού τομέα θα κλάψει κανείς;
Σωστά τοποθετήθηκε ο δήμαρχος δεν μπορούν οι πολίτες να σηκώσουν κι άλλο βάρος.
Άσε Καντζούρα την αντιπολιτευτική και ψηφοθηρική πολιτική γιατί ο βίος και η πολιτεία σου είναι γνωστά πράγματα.
Όταν "εργαζόσουν"στο ΟΑΚΑ και έπινες καφέ στο Μαντούδι,την ίδια στιγμή τηλεφωνούσαν στην Αθήνα και απαντούσαν ότι είσαι στο μηχανουργείο.Αυτό είναι πολύ γνωστό στην πλατεία του Μαντουδίου.

Αρκετά,μαζευτείτε όλοι σας...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΕΡΗΜΗΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 4 ΓΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ;;

Που να δεις πόσο συχνά πάταγε όταν "εργαζόταν" στην Γεωργική υπηρεσία Μαντουδίου και τον κατήγγειλε ο Τριάντης
Τον κάλυψε το κόμμα. Ούτε ασχολήθηκαν με τις καταγγελίες. Η διαφθορά στο μεγαλείο της

τι συμπτωση απο μεσα σε μιση ωρα καμμια δεκαρια μηνυματα και μαλιστα μεταμεσονυχτια.Σας εχουνε παρει χαμπαρη ,ειστε 2 φασιστομουτρα που ο κοσμος σας εχει γραμμενους,Μιλατε εκ του ασφαλους για τους αλλους.ΑΝ οι οφειλες αυτες ηταν δικες σας η των παιδιων σας.βρε αλητες .θα ξενιχταγατε και θα γραφατε το ιδια:Για τους αλλους ομως δεν σας νοιαζει κοπριτες.αν πρεπει να τα παρουμε τα χρηματα θα τα παρουμε εχουμε εμπιστοσυνη στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΩΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

σε όλη την Χώρα οι υπάλληλοι έχουν πάρει τα χρήματά τους αλλά σε αυτόν τον τόπο ο Δήμος προτιμά να μην τους πληρώνει. Σε αυτό το δήμο δείχνουν μία παραφύση συμπάθεια στους καταχραστές επιχειρηματίες όπως δασικά χωριά , ναυπηγία ,καταπατητές δημοτικών εκτάσεων , και 'αλλά . Επίσης στέλνουν δικαστικά για να πληρώσουν αυτούς που παρουσιάζαν εθελοντές , κλέβουν αλάτια όλα αυτά θα είναι μόνο τα αρχικά της μυνήσεως

ΠΡΟΣ 29-1 12.14ΠΜ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ....ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣ...Α

Ότι θες λες 10:50. Φταίει ο δήμος που έχασαν δικαστήριο και εφετείο; με τον Ενωτιάδη το 2008 και το Ψαρρό το 2014 που χάσατε τις δικές γιατί δεν μιλάτε;

Τι εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη είναι αυτή 10:17 όταν αρνείστε το δικαίωμα του δήμου να υποστηρίξει τα δικά του συμφέροντα στο δικαστήριο. Η έρημοδικία δεν είναι εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη είναι παράκαμψη της δικαιοσύνης και αυτό έκαναν.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

Διάβασε την απόφαση του Αρείου Πάγου 1:25 και θα δεις ότι δεν δικαιούσαι το επίδομα και ότι δεν έχει δοθεί σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα συμφέροντα του Δήμου ταυτίζονται με τα δικά σας και γιατί ο δήμος δεν πρέπει να υποστηρίξει τα δικά του συμφέροντα στο ΣτΕ. Ας σας δικάσει δίκαια το ΣτΕ όχι οι λαικιστές της οικονομικής επιτροπής. Αν κερδίσετε την δίκη να τα πάρετε όχι όμως με το πλάγιο τρόπο της έρημοδικία.

ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΙΗΘΗΚΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

Μετα ακολουθουν τις λιμνης οι υπαλληλοι και αυτοι να τα παρουν

ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ

Οι υπΑλληλοι κρατησαν τον δημο ΟΡΘΙΟ

ΟΧΙ ΦΕΣΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ Ε.Β. ΕΙΣΤΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕΤΑΛΙΑ

Προς 2:01.
300 χιλ. Ευρώ είναι σιγά τα λεφτά!!! Αυτή την νοοτροπία είχατε και αφήσατε το δήμο και την χώρα με χρέη. Αν είσαι τόσο κουβαρντάς να τα πληρώσεις από την τσέπη σου όχι να τα φορτώσεις στο δήμο;

Σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ όσοι υπάλληλοι έλαβαν το επίδομα αναδρομικά θα κληθούν να το επιστρέψουν.
Διαβάστε εδώ
https://goo.gl/8V74iI

Με την απόφαση 95/2013 το ΣτΕ
όπως λένε νομικοί όσοι εισέπρατταν τα 176 ευρώ θα κληθούν να τα επιστρέψουν!
Επομένως και οι υποθέσεις στις οποίες ερημοδίκησε ο δήμος θα πρέπει να διεκδικήσει ο δήμος τα χρήματα πίσω
Διάβασε εδώ

https://goo.gl/D1y5M6

Η προσφυγή στο ΣτΕ ανεξάρτητα με τον αν θα πάει δικηγόρος το δήμου ή όχι θα απορριφθεί εξαιτίας της απόφασης 95/2013 του ΣτΕ.

Τι συμβαίνει στην ερημοδικία;
Στην περίπτωση ερημοδικίας του εναγομένου, οι περιεχόμενοι στην αγωγή πραγματικοί ισχυρισμοί του ενάγοντος θεωρούνται ομολογημένοι, εκτός αν πρόκειται για γεγονότα για τα οποία δεν επιτρέπεται ομολογία, και η αγωγή γίνεται δεκτή, εφόσον κρίνεται νομικά βάσιμη και δεν υπάρχει ένσταση που εξετάζεται αυτεπαγγέλτως.


ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Β. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΡΜΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.
ΕΥΓΕ!!!!!!!

2:33
Μην παραπονιέσαι σου ετοιμάζουμε μια δειπνοσοφιστική κοψιδοβραδιά τελείως εκπολιτιστική ταμπλ-ντοτ με σκοπό την προαγωγή της τέχνης του σαβουρώματος, της ευωχίας και του μιμορχήματος.

Το θυέστειο δείπνο θα συμπεριλαμβάνει σταβλίσια μπριζόλα με παπαρδελες, κοντοσούβλι βλάχικο, ντόπιο αγριογούρουνο στη γάστρα , σνίτσελ τσιγγάνικο, ψαρονέφρι αλά κρεμ και Μελιτζανομπουρεκάκι Πανέ

Ζωντανή μουσική με την ορχήστρα "Απόψε κάνεις γαβ"

Δεν χρειάζεται εμβολιασμός στη αίθουσα θα υπάρχει κτηνίατρος

Ρε Αρβανίτη που το είδες το καλό των πολιτων?....
Εάν το επίδομα είναι νόμιμο είναι σωστό να το πάρουν όσοι το δικαιούνται,γιατί όμως δεν ακολουθούν την νόμιμη οδό και να το αποφασίσει η Δικαιοσύνη?

Τήβεννο και άσπρη περούκα για τον νέο Αρεοπαγίτη να προμηθευτεί ο δημος.
Είναι γνωστό ότι στην Ελλαδιτσα μας είσαι ότι θες.

Γιατί δεν το κάνατε όπως ο Σαλέας;Προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε μαζί με τους άλλους.Εσείς πονηρά σκεπτόμενοι δεν προσφύγατε μαζί του για να μην πληρώσετε και να μην εκτεθείτε.Τώρα ζητάτε τα ρέστα αλαλάζοντας μαζί με τους εργοπατέρες;

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ... ΠΟΠΗΣ

ΤΟ 2016 ΑΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ Η ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Και αυτό τι σημαίνει θα πρέπει να αρχίσει να μοιράζει χρήμα σε όποιον πάει στα δικαστήρια έχει δεν έχει δίκηο; 300 χιλιάρικα σε βολεμένος υπαλλήλους αν είναι να τα μοιράσει να τα δώσει σε αυτούς που πράγματι έχουν ανάγκη

Με μερικές λαμπρες εξαιρέσεις οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι για κλάμματα

το αίσχος της οικονομικής επιτροπής η προσωποποίηση της παραφρόνησης και της κακίας . Υπάλληλος που κινήθηκε δικαστικά και πήρε από τον κρατικό κουρβανά το επίδομα που εδικαιούτο τώρα χωρίς ίχνος ντροπής ψήφισε κατά τον υπαλλήλων . Η υποκρισία του πεθαμένου σχήματος είναι για πολλές πέρδες. Ντροπή σου να ζητήσεις συγνώμη δημόσια η αλλιώς να επιστρέψεις το 4Χ4 μάρκας Mitsubishi που αγόρασες από το επίδομα που εσύ πήρες δικαστικά ντροπή σου θέλεις να φτιάξεις τον τόπο θέατρο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΥΜΝΙΩΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

Φίλε μου 10:28 δεν είναι υπέρ ή ενάντια των εργαζομένων. Το επίδομα ως γνωστόν είναι παράνομο. Επειδή οι 4 είναι επίορκοι αφού έχουν ορκιστεί να υπηρετούν τα συμφέροντα του δήμου αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι αν δεν το κάνει ο Καλυβιώτης θα τους στείλουμε εμείς οι δημότες στα δικαστήρια για κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος. Το ποσό είναι μεγάλο και η πράξη δικάζεται σε κακουργοδικείο.

προς 12 28 τα γνωστα μεσανυχτα .Σε σενα που δεν σε κολαει ο υπνας θα τους κλ ...ς τα αρ...α και στος 4

Προς 9:29
Εργάζεσαι,παίζεις με το internet ένα ώρα εργασίας?
Θα ήταν προτιμότερο να το κανείς όταν είσαι σπίτι σου ακόμη και τα μεσάνυχτα.
χχχχχχχχχχχχ.............
Το φιλότιμο μάλλον σου είναι άγνωστη λέξη μην ξεχνάς γελά οποίος γελά τελευταίος.

ΠΡΟΣ 11.44 ΠΜ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 6ΠΜ 2ΠΜ ΚΛΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΥΦΛΟΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΨΥΧΙΚΗ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .....ΑΚΙ

Δυστυχώς κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν ημερομηνία λήξεως ότι είναι περαστικοί και ο χρόνος περνάει γρήγορα.
Μόλις λήξουν τους περνάει και η αγάπη για τον τόπο εξαφανίζονται καμία συμμετοχή στα κοινά.
Οι υπάλληλοι εδώ θα είναι και αύριο, θα κρατούν το Δήμο όρθιο, αυτό έκαναν, αυτό κάνουν, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Για να καταλάβω ποια είναι η συμμετοχή στα κοινά των υπαλλήλων που λες που θα πρέπει να τους δώσουμε 10 χιλ Ευρώ στο καθένα.
Δεν φτάνει που θα είναι εδώ και αύριο και δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε κάποιους άχρηστους θα πρέπει να του πληρώνουμε και από πάνω.
Λες και αν τα πάρουν θα πάνε πουθενά αλλού

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΌΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΡΑΒΟ

ανωνυμε 31 Ιανουαρίου 2017 - 12:19 π.μ.

ο δημος κρατιεται ορθιος απο τα κοροιδα που πληρωνουν
κανονικα τους λογαριασμους τους
χωρις εσοδα κανενας δεν στεκεται ορθιος
οι υπαλληλοι ειναι υποχρεωμενοι να σεβονται τα χρηματα
που παιρνουν γιατι οι πολιτες τα δινουν με πολυ στερηση
και οχι να διεκδικουν και αλλα σε αυτες τις εποχες που πολλοι απο τους πολιτες αδυνατουν να πληρωσουν.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
Η ΚΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ
λεει μια λαικη παροιμια μας


ΠΡΟΣ 11:56

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ; AΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;

Ωσ τρίτοσ παρατηρητήσ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχει δικαίωμα κάποιοσ να υποβάλλη μύνηση η να αντικρούσει μία απόφαση του άρειου πάγου ξανά και ξανά τι είδουσ αντλήψεισ φασίζουσεσ είναι αυτέσ . Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτοί οι υπάλληλοι κάνουν μία προσπάθεια σημαίνει ότι θα δικαιωθούν ..δεν είναι καλό πράγμα η ζήλια . Γι΄αυτό υπάρχουν και τα υπέροχα δικαστήρια και η δικαιοσύνη για να μην μαλώνουν τα ζώα .

9:20 ο καυγάς δεν γίνεται γιατί απευθύνονται στην δικαιοσύνη οι υπάλληλοι. Καλά κάνουν και αν κερδίσουν ας τα πάρουν. Ο καυγάς είναι αν θα πρέπει ο δήμος να υποστηρίξει τα δικά του συμφέροντα και αυτά των δημοτών στην δικαιοσύνη ορίζοντας δικηγόρο. . το δέμα είναι ποιος θα είναι ο δικαστής η οικονομική επιτροπή ή το ΣτΕ;

τα εβαλε με αυτους που τον βγαλανε τα εβαλε με τους υπαλληλους τα εβαλε με ολους και με ολα τι καταφερε?να γινει γραφικος

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.