powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

"Γάζωσαν" με σφαίρες το πυροφυλάκιο πάνω απ' το χωριό των Κουρκουλών

Πυροφυλάκιο Κουτσούφλια



από to istiaiapress.blogspot.gr

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Λίμνης, από τη χθεσινοβραδυνή απόπειρα ανθρωποκτονίας 40χρονου πυροφύλακα και μάλιστα εν ώρα εργασίας. Μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας γιατί ο δράστης / δράστες φαίνεται πως είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον πυροφύλακα αφού "γάζωσαν" το πυροφυλάκο χρησιμοποιώντας σφαίρες από αυτές που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για το κυνήγι αγριογούρουνου βάλλοντας προς το μέρος του..

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ και ενώ ο σαραντάχρονος είχε πάει να εκτελέσει τη βάρδια του στο πυροφυλάκιο που βρίσκεται στη θέση Κουτσούφλια πάνω απ' το χωριό των Κουρκουλών, στις 1.15 περίπου τα ξημερώματα έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός προς το μέρος του. Ευτυχώς ο πυροφύλακας έπεσε κάτω σώζοντας έτσι τι ζωή του και φώναξε βοήθεια και στο ασύρματο. Στη συνέχεια έπεσαν άλλοι τρεις πυροβολισμοί και οι άγνωστοι δράστες έφυγαν. Στο σημείο έσπευσε σήμερα κλιμάκιο της αστυνομίας, που εξετάζει την υπόθεση. Ο 40χρονος ευτυχώς, εκτός από το σοκ που έχει υποστεί είναι κατά τ' άλλα καλά στην υγεία του.
Το περιστατικό όμως δεν σταματά εκεί, αφού υπάρχουν καταγγελίες, ότι οι πυροφύλακες, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν προσληφθεί από το Δήμο δεν έχουν υπογράψει ακόμη κάποια σύμβαση έτσι είναι απόλυτα εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε κίνδυνο κατά τη διάρκεια τέλεση των καθηκόντων τους και υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορέσουν να πληρωθούν. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.