powered by Surfing Waves

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ψαρρό-μοναρχία. Μόνοι τους ξανασυνεδρίασαν στο Δημοτικό Συμβούλιο


Κονκλάβιο και στις επιτροπές.


Το Σάββατο στις 28/12/13 είχε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως πληροφορεί το Διαύγεια η συνεδρίαση έγινε εν απουσία της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης. Το ίδιο συνέβη και στις 11/12/13, σε μια συνεδρίαση που οδήγησε σε αλλοίωση των πρακτικών στο θέμα της σύμβασης παραχώρησης του Συνεταιρισμού.

Η Οικονομική επιτροπή επίσης συνεδριάζει και αποφασίζει χωρίς την συμμετοχή της αντιπολίτευσης. Έχουν εκφραστεί παράπονα από την αντιπολίτευση ότι οι συνεδριάσεις των επιτροπών γίνονται κατ' εξακολούθηση και εσκεμμένα σε ώρες εργασίας και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να είναι παρόντες.

Τι αναγράφτηκε στο Διαύγεια για την συνεδρίαση της 28/12/13

"Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφία (μείζονος κι ελάσσονος) κ.κ.Λιαγκάκης Ευστάθιος –Γεωργατζής Ευάγγελος –Κουτσουράς Σταύρος –Κατσούρας Ιωάννης –Γιαννιός Κων/νος και Παναγιώτου Κων/νος με την¨έναρξη του δημοτικού συμβουλίου υπέβαλαν στο προεδρείο αίτηση όσοαφορά την συζήτηση του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης καιαποχώρησαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ, 6 του άρθρου 96 του Ν. 34563/2006«Τα μέλη του συμβουλίου που ήταν παρόντα κατά την έναρξη τηςσυνεδρίασης κα με την παρουσία τους υπήρξε απαρτία και αν ακόμηαποχωρήσουν ,μεταγενέστερα ,θεωρούνται παρόντα μέχρι το τέλος τηςσυνεδρίασης ,ως προς την ύπαρξη της απαρτίας. Η απαρτία αυτή θεωρείται
ότι συντρέχει για όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξητης συνεδρίασης. Στην περίπτωση αυτή για την λήψη απόφασης για κάθεσυγκεκριμένο θέμα η απαιτούμενη πλειοψηφία δεν υπολογίζεται επί τωνπραγματικά παρόντων μελών κατά την ψηφοφορία ,αλλά βάσει του αριθμούτων μελών που απαιτούνται για την απαρτία»


Διαβάστε επίσης

Συνωστισμός ημετέρων και ηχηρές απουσίες στην νέα επιτροπή διαβούλευσης του δήμου

Για μια μόνο εμφάνιση φέτος: Συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου την Τετάρτη 18/9 για τον προϋπολογισμό






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.