powered by Surfing Waves

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Οι ανάδοχοι των νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στο δήμο μας

Η Οικονομική Ε̟πιτρο̟πή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενέκρινε τα  ̟πρακτικά της ε̟πιτρο̟πής αξιολόγησης των α̟ποτελεσμάτων των διαγωνισμών και των διαδικασιών δια̟ραγμάτευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας σχετικά με την ανάθεση των νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών.

Η Επιτροπή αναθέτει τα νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, σχολικών μονάδων χωρικής
αρμοδιότητας, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννα για το σχολικό έτος 2013 – 2014, στους ̟΄παρακάτω αναδόχους, ως εξής




Η επιτροπή ενέκρινε τον εκ νέου σχεδιασμό των άγονων δρομολογίων, με γνώμονα την εξυ̟πηρέτηση όλων των μαθητών, σύμφωνα με τις ̟πραγματικές δυνατότητες της αγοράς και την ανάθεσή τους σε αντίστοιχα μεταφορικά μέσα (ταξί).
Οι συμβάσεις ̟ που θα υ̟πογραφούν α̟πό τις εν λόγω αναθέσεις, θα έχουν διάρκεια έως 30-6-2014, αλλά θα λυθούν αυτομάτως και αζημίως, όταν, ̟ριν α̟ό τη λήξη τους, καταρτιστούν οι συμβάσεις του σχετικού διαγωνισμού ̟που θα ̟προκηρύξει η Π.Ε. Εύβοιας. Αν σε έναν ανάδοχο  αντιστοιχούν ̟ερισσότερα του ενός δρομολόγια, θα υ̟πογραφεί με αυτόν ενιαία σύμβαση.
Η συνολική δα̟άνη των ως άνω συμβάσεων, μετά τις κατά ̟περί̟πτωση εκ̟πτώσεις, λαμβανομένου υ̟πόψη του συνόλου του σχολικού έτους 2013-2014, δηλαδή έως τη μέγιστη διάρκειά τους και για όλες τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων, (175), α̟πό 11-9-2013 μέχρι 30-6-2014, ανέρχεται στο ̟ποσό των 132.136,10 € :

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.