powered by Surfing Waves

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος: Ραδιοφωνικο spot για την ανάπτυξη θερμοκοιτίδων κοινωνικής επιχειρηματικότητας στους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού, της προώθησης τοπικών προϊόντων και της πράσινης οικονομίας



Ο Δήμος προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για τη πραγματοποίηση ενεργειών δικτύωσης  στα πλαίσια του  "«ΔΙΟΔΟΣ» – Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης στην Εύβοια, μέσω ανάπτυξης θερμοκοιτίδων κοινωνικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού, της προώθησης τοπικών προϊόντων και της πράσινης οικονομίας." με κωδικό MIS 430036 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού", η οποία χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ ΕΠ0568, ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης– Αγ. Άννας συμμετέχει στην εν λόγω Πράξη έχοντας αναλάβει τις παρακάτω ενέργειες στο πλαίσιο της Δράσης 3:

· Παραγωγή και αναμετάδοση ραδιοφωνικού spot (20 αναμεταδόσεις) με στόχο την ενημέρωση της δράσης της δικτύωσης και την ενεργοποίηση των δυνητικά ωφελούμενων (επιχειρηματικών, συλλογικών φορέων) σε τοπικό επίπεδο
· Την παραγωγή φυλλαδίων (800 ) για το πρόγραμμα με σκοπό τη δικτύωση των επιχειρήσεων
· Την έκδοση-εκτύπωση αφισών (50 αφίσες)

Η υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών θα γίνει με ανάθεση σε τρίτο (υπεργολαβία).
Ως εκ τούτου αποφασίζεται η πραγματοποίηση πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη Χαμηλότερη τιμή για την πραγματοποίηση ενεργειών δικτύωσης που περιλαμβάνουν την παραγωγή και αναμετάδοση ραδιοφωνικού spot και την έκδοση εκτύπωση έντυπου υλικού προϋπολογισμού έως του ποσού των <5 .000=""> € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ Το Υποέργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται το αργότερο έως την Πέμπτη 19η Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11π.μ στα γραφεία της έδρας του Δήμου Mαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η ίδια ημέρα Πέμπτη 19η Δεκεμβρίου 2013 κα ώρα 13.00 και τόπος η έδρα του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης –Αγ. Άννας.
Επίσης ορίζονται ως μέλη πραγματοποίησης του Διαγωνισμού και

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.