powered by Surfing Waves

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Προσλήψεις Τεχνικών Πεδίου κάνει ο ΟΤΕ ΑΕ για το Μαντούδι


Περίπου πεντακόσιες νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον ΟΤΕ, με την εταιρεία να προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές.



Η προθεσμία υποβολής βιογραφικών εκπνέει την προσεχή Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.
Οι αγγελίες για τεχνικούς πεδίου αφορούν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, με τον ΟΤΕ να ενημερώνει ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας, για επιπλέον περιοχές. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «ο ΟΤΕ προχωρά σε προσλήψεις, δίνοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους, σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που ανακοίνωσε πρόσφατα και τα οποία είναι σε εξέλιξη. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Σε κάθε περίπτωση, οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων που θα επιλεγούν θα πραγματοποιούνται σταδιακά, από τις αρχές του νέου έτους».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ
Οι τεχνικοί που θα προσληφθούν θα παρακολουθήσουν άμεσα και ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που σχεδίασε η εταιρεία αποκλειστικά για τεχνικούς τού Ομίλου ΟΤΕ: η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση -μάλιστα, για τον σκοπό αυτόν έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σχεδιασμένοι χώροι προσομοίωσης του αστικού δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ.

1. Πωλητές καταστημάτων (σε διάφορες περιοχές της χώρας)
Η OTEplus ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να προσλάβει πωλητές καταστημάτων στις περιοχές του Αιγαίου, της Ηπείρου και Θεσσαλίας, του Ιονίου, της Κεντρικής Ελλάδας, της Κρήτης, της Μακεδονίας και της Θράκης και της Πελοποννήσου. Κύρια αντικείμενα όσων προσληφθούν θα είναι:
- Η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του ομίλου σε νέους και υφιστάμενους πελάτες, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών τους και την επίτευξη του στόχου των πωλήσεων.
- Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εξυπηρέτησης, με σκοπό τη διατήρηση, αλλά και την ανάπτυξη - διεύρυνση του πελατολογίου.
- Η συνεχής ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ομίλου, με στόχο την πώληση των κατάλληλων προϊόντων και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη.
Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες: Απολυτήριο λυκείου * Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English) * Καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office) * Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες * Πελατοκεντρική προσέγγιση * Εστίαση στο αποτέλεσμα * Ομαδικό πνεύμα * Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους).
Κατά τη διαδικασία της πρόσληψης θα συνεκτιμηθούν: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή παρεμφερή θέση * Εξοικείωση με προϊόντα τεχνολογίας * Πτυχίο IEK ή ΤΕΙ.
Από την πλευρά της, η εταιρεία παρέχει συνεχή εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και νέες τεχνολογίες, μπόνους βάσει επίτευξης στόχων, πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προνομιακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας και σύγχρονο & ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

2. Τεχνικοί Πεδίου (για διάφορες περιοχές της χώρας)
Η OTEplus ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να προσλάβει τεχνικούς πεδίου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (συγκεκριμένα, από τον ν. Αττικής και τη Σαλαμίνα, τον ν. Δράμας, τον ν. Τρικάλων, τον ν. Ευβοίας (Ιστιαία, Μαντούδι, Χαλκίδα), τον ν. Θεσπρωτίας, τον ν. Χαλκιδικής, την Ύδρα, τον ν. Καβάλας, τον ν. Άρτας, τον Πόρο, τον ν. Κερκύρας, τον ν. Σερρών, τη Λέσβο, τον ν. Μαγνησίας και τις Βόρειες Σποράδες, τον ν. Πιερίας και τη Λήμνο).
Κύρια αντικείμενα όσων προσληφθούν θα είναι: οι τεχνικές εργασίες άρσης βλαβών και κατασκευής νέων τηλεφωνικών συνδέσεων, μεταφορών, τοπικών βρόχων, μεικτονομήσεων, μετάδοσης, μεταγωγής, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ευρυζωνικότητας συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων με κατάλληλα όργανα και χρήσης netbook * Οι τεχνικές εργασίες άρσης καλωδιακών βλαβών και κατασκευών εναερίων και υπογείων αστικών και υπεραστικών καλωδίων * Η χρήση και η ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης της τηλεπικοινωνιακής λειτουργίας * Η επίβλεψη και η επιστασία εκτέλεσης δικτυακών εργασιών τηλεπικοινωνιακού δικτύου από αναδόχους * Η εκτέλεση τεχνικών εργασιών συντήρησης και η συμβολή στην κατασκευή του Η/Μ-Η/Π εξοπλισμού, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοσή του.
Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες: Πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ σε σχετική με το αντικείμενο της θέσης ειδικότητα (Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική και άλλες συναφείς ειδικότητες) * Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English) * Καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office) * Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου * Εστίαση στο αποτέλεσμα * Πελατοκεντρική προσέγγιση * Προσαρμοστικότητα * Ομαδικό πνεύμα * Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους).
Κατά τη διαδικασία της πρόσληψης θα συνεκτιμηθούν: εμπειρία σε αντίστοιχο ή παρεμφερές τεχνικό αντικείμενο * Άδεια ηλεκτρολόγου Α’ τάξης.
Από την πλευρά της, η εταιρεία παρέχει συνεχή εκπαίδευση σε θέματα τεχνικών δεξιοτήτων και νέες τεχνολογίες, πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προνομιακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας.

3. Account managers εταιρικών πελατών (από διάφορες περιοχές της χώρας)
Η OTEplus ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να προσλάβει account managers εταιρικών πελατών στις ακόλουθες περιοχές: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Άρτα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πάτρα, Ρόδος.
Κύρια αντικείμενα όσων προσληφθούν θα είναι: η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του Ομίλου σε νέους και υφιστάμενους εταιρικούς πελάτες, με σκοπό τη διατήρηση, αλλά και την ανάπτυξη-διεύρυνση του πελατολογίου * Η διερεύνηση και η ανάλυση των αναγκών των εταιρικών πελατών, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους * Η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και υποστήριξης των εταιρικών πελατών.
Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες: Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης * Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English) * Καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office) * Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου * Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες * Πελατοκεντρική προσέγγιση * Εστίαση στο αποτέλεσμα * Ομαδικό πνεύμα * Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους).
Κατά τη διαδικασία της πρόσληψης θα συνεκτιμηθούν: πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ * Προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη ή παρεμφερή θέση * Εξοικείωση με προϊόντα τεχνολογίας.
Από την πλευρά της, η εταιρεία παρέχει συνεχή εκπαίδευση σε θέματα account management και νέες τεχνολογίες, μπόνους βάσει επίτευξης στόχων, εταιρικό αυτοκίνητο, πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προνομιακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας και σύγχρονο & ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ:
Οι ενδιαφερόμενοι για μία από τις παραπάνω θέσεις μπορούν να μάθουν περισσότερα και να συμμετάσχουν στη διαδικασία μέσα από την ιστοσελίδα http://www.oteplus.gr/gr/careers.php

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.