powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

"Καρέ καρέ" αντίκρουση της ανακοίνωσης του κ. Καλυβιώτη από σχολιαστή



Στις 19/12/13  ο κ. Καλυβιώτης  δημοσίευσε ανακοίνωση-πρόσκληση  του συνδυασμού του και της υποψηφιότητας του στις ερχόμενες δημοτικές εκλoγές.  Την ανακοίνωση αυτή αντέκρουσε σχολιαστής και είναι στην διάθεση του καθενός για ανταπάντηση.

__________________________________________

Το σχόλιο που αντικρούει τον κ. Καλυβιώτη.



Καλυβιώτης: «Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος.»

 Μέχρι χθές ήταν ο ίδιος αδιάφορος, τα προβλήματα που αναφέρει δεν δημιουργήθηκαν σήμερα. Δεν τον είδαμε πουθενά τα τελευταία 3 χρόνια.




Καλυβιώτης: «Είναι υποχρέωσή μας και καθήκον μας να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.».

Τα ίδια λένε και οι παπάδες κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ο Ψαρρός σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι πολιτικοί . Δεν διαφωνεί κανείς, αλλά από μόνα τους δεν φτάνουν






Καλυβιώτης: «Ο συνδυασμός μας «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» είναι ανεξάρτητος, ενωτικός, δημοκρατικός».

Δεν τεκμαίρεται από πουθενά η ανεξαρτησία, ενωτικότητα και δημοκρατικότητα του συνδυασμού. Είναι απλά λόγια. Τα ονόματα όμως που ακούγονται στο συνδυασμό έρχονται από ένα συγκεκριμένο χώρο με αμαρτωλό κομματικά εξαρτημένο παρελθόν με χρίσματα κλπ., ρουσφετολογία και ειδική μεταχείριση προς τους ημετέρους και πολλαπλές αντιδημοκρατικές πρακτικές όταν ήταν Δημοτική Αρχή. Όταν θα βγει η λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν σε "Παρθενογενέσεις".


Καλυβιώτης: «Οι βασικές αρχές μας……».

Όσα αναφέρει δεν είναι αρχές, είναι οι νομικές υποχρεώσεις του κάθε δημάρχου στις οποίες ορκίζεται. Δεν λέει τίποτα πέρα από αυτά που προβλέπει ο νόμος. Άσχετα βέβαια αν ο Ψαρρός και η παρέα του έχουν κάνει το δήμο λιβάδι τα 3 χρόνια που είναι στην εξουσία


Απογοητευτική και παλαιο μοδίτικη η ανακοίνωση του, αλλά έχει χρόνο όμως να βελτιωθεί και να αλλάξει τις παρέες του.

 _______________________________

Η ανακοίνωση Καλυβιώτη

Φίλες και Φίλοι Συνδημότες, του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος. Η οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που περνάμε, μας οδηγεί σε μαρασμό. Η κοινωνική μας συνοχή κλονίζεται, η νεολαία μας είναι άνεργη ή ξενιτεύεται και το μέλλον μας αβέβαιο.
Από μας τους απλούς πολίτες εξαρτάται η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας.
Είναι υποχρέωσή μας και καθήκον μας να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.
Με τις σκέψεις αυτές και με βασικό στόχο το γενικότερο όφελος του Δήμου μας και των συνδημοτών μας, δημιουργήσαμε ένα νέο Δημοτικό Συνδυασμό με σκοπό την συμμετοχή του στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές που θα γίνουν το Μάιο 2014.


Ο συνδυασμός μας «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» είναι ανεξάρτητος, ενωτικός, δημοκρατικός με επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας τον Χρήστο Καλυβιώτη.


Οι βασικές αρχές μας είναι:
Σεβασμός στη Δημοκρατία, στο Σύνταγμα και τους Νόμους.
Άσκηση Χρηστής Διοίκησης, Διαφάνεια, Αξιοκρατία, Εντιμότητα.
Αλληλεγγύη, Ηθικές Αρχές, Κοινωνικό & Δημόσιο όφελος.
Σεβασμός στον Πολίτη και τα Συναλλακτικά Ήθη.
Προστασία του Περιβάλλοντος, Βιώσιμη & Αειφόρος Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.


Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του Δημότη.
Καθήκον μας είναι η στήριξη υγειών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και συλλογικών δράσεων (πολιτιστικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, φιλοζωικών, κ.λ.π.) και η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.


Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Τους συνδημότες μας και φίλους μας, να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή με όποια δυνατότητα έχουν, για την πραγμάτωση του σκοπού μας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου του Δήμου μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει ο τόπος μας και κυρίως η νεολαία της περιοχής μας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.