powered by Surfing Waves

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ εμπόδισε την αλλαγή του εκλογικού νόμου – δεν θα δοθούν χρίσματα





«Εμείς σταματήσαμε τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νομού για την τοπική αυτοδιοίκηση», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει χρίσματα για τους δήμους και τις περιφέρειες. Αυτό που θα γίνει όμως είναι η συγκρότηση μίας επιτροπής, η οποία θα μελετήσει τις υποψηφιότητες.
Παράλληλα, για τον κ. Βενιζέλο οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και οι ευρωεκλογές, είναι η διπλή ευκαιρία-σταθμός που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.
Στα άλλα σημεία της ομιλίας του, ο κ. Βενιζέλος είπε συγκεκριμένα ότι το τετράπτυχο στο οποίο κινείται το κόμμα είναι: όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, ναι σε διαρθρωτικά μέτρα, ναι στην προστασία ευπαθών ομάδων και στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.