powered by Surfing Waves

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο. Αμόκ και ιλαροτραγικές σκηνές στο Δημοτικό Συμβούλιο

 Ουρλιαχτά, προσβολές, απόπειρα φίμωσης, αποχωρήσεις και άλλα πολλά

Ο kireas.org έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις  11/12/13.  Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, πιθανόν λόγω της επέμβασης του εισαγγελέα για το πρόβλημα του Βιολογικού Καθαρισμού Μαντουδίου .  Οι σκηνές είναι αποκαλυπτικές για το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο κ. Ψαρρός σε κατάσταση αμόκ δεν αφήνει  την αντιπολίτευση να μιλήσει  και  με  προσβολές ουσιαστικά να τους εξαναγκάζει  σε αποχώρηση, και  με τον κ. Τσούμαρη να φωνάζει στο βάθος "γαϊδούρι".  Ο κ. Στεργίου προσπαθεί να παραπλανήσει το σώμα,  διαστρεβλώνοντας  τις καταγγελίες του kireas.org και το πόρισμα της Δ/σης Δημόσιας Υγείας  για τον βιολογικό καθαρισμό, φλυαρεί  άσκοπα εκτός θέματος για τα νερά των παραλιών του δήμου για τα οποία μάλιστα δηλώνει και ειδήμονας. Για τον βιολογικό καθαρισμό κουβέντα. Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο και δεν μπορεί με τίποτα να επαναφέρει τον κ. Ψαρρό σε τάξη. 






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.