powered by Surfing Waves

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παζάρας: Να διεκδικήσει ο δήμος το κτήριο του Ειρηνοδικείου για την στέγαση των υπηρεσιών του


Ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε την αντιπολίτευση με μια μάλλον  ήπια κριτική στα γερασμένα αντανακλαστικά  της "Δημοτικής Αρχής"  Ψαρρού και μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το κτήριο του Ειρηνοδικείου Λίμνης που θα βγει σύντομα στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό του ΤΑΙΠΕΔ. Η πρόταση Παζάρα  θα πρέπει να  συζητηθεί σε ότι μπορεί να θεωρηθεί υποτυπωδώς  σαν  Δημοτικό Συμβούλιο στο δήμο μας.

Η ανακοίνωση του κ. Παζάρα


Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2883Β/14.11.2013 δύο ακίνητα του Δημοσίου που βρίσκονται στο Δήμος μας, η μνημονιακή κυβέρνηση τα παραχωρεί στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) για να τα ξεπουλήσει. Πρόκειται για το Ειρηνοδικείο της Λίμνης και έκταση 73 περίπου στρεμμάτων στη περιοχή Κρύα Βρύση.

Θα περιμέναμε από τη Δημοτική Αρχή κατ’ αρχήν να ενημερώσει τους Δημότες για αυτή την εξέλιξη, να αντιδράσει και κυρίως να διεκδικήσει αυτά τα ακίνητα.
Ειδικότερα για το Ειρηνοδικείο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικηθεί από το Δήμο αφού μπορεί εκεί να στεγάσει Υπηρεσίες που τώρα είναι στο ενοίκιο. Η κεντρική αίθουσα να μετατραπεί σε αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα το Κτίριο Μελά όπου προορίζεται για Μουσείο.
Επειδή από το ΦΕΚ δεν δίνονται περισσότερα στοιχεία για την έκταση στην Κρύα Βρύση θα πρέπει ο Δήμος να ερευνήσει, να εξηγήσει και να πάρει θέση αν αυτή η έκταση κάνει αδύνατη την πρόσβαση στην παραλία της Κρύας Βρύσης - όπως πληροφορούμαστε- μετατρέποντας τη ουσιαστικά σε ιδιωτική παραλία.
Για τη Δημοτική Κίνηση Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
Ο Επικεφαλής
Παζάρας Βασίλης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.