powered by Surfing Waves

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Η Διαδικτυακή Πύλη Discover Gortynia σε πλήρη λειτουργία



Στην διεύθυνση http://www.discovergortynia.gr. βρίσκεται από τις αρχές Ιουνίου 2013 σε λειτουργία η Διαδυκτυακή Πύλη (τουριστικό portal) του Δήμου Γορτυνίας. Σε λειτουργία βρίσκεται επίσης και η σελίδα του Discover Gortynia στο facebook, που είναι διαθέσιμη στους χρήστες του facebook, στη διεύθυνση http://www.facebook.com/DiscoverGortynia.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον διαδραστικό διαδικτυακό ταξιδιωτικό οδηγό, για να γνωρίσουν μέσα από τις αναφορές και τις συνδέσεις, την ιστορία και τον πολιτισμό, να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές, τους χώρους διαμονής και φαγητού, να αντλήσουν προτάσεις για περιήγηση και εναλλακτικό αθλητισμό αλλά και πληροφορίες για τα τοπικά προϊόντα και τις παραδόσεις της Γορτυνίας , καθώς και τις ποικίλες πολιτιστικές αθλητικές και φυσιολατρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.