powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΥΠ.ΕΣ.: Οδηγός ενεργειών στις περιφέρειες για τη μεταφορά των μαθητών






Οδηγό ενεργειών με τις σημαντικότερες ενέργειες στις οποίες οι Περιφέρειες και οι συναρμόδιοι φορείς οφείλουν να προβούν για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τον τόπο κατοικίας τους στο σχολείο όπου φοιτούν, κατά το σχολικό έτος 2013-2014, εξεδωσε το Υπουργειο Εσωτερικών.

Οπως αναφέρεται «η μελέτη του παρόντος οδηγού πρέπει να γίνεται πάντα συμπληρωματικά και παράλληλα με την Κ.Υ.Α., την οποία άλλωστε ο παρών οδηγός σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά. Το Υπουργείο μας παραμένει στη διάθεση όλων των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων, για την υποβολή προτάσεων και παρατηρήσεων, με σκοπό τη διαρκή βελτίωση του παρόντος οδηγού, καθώς και της γενικότερης διαδικασίας μεταφοράς μαθητών«.

Δείτε τον οδηγό ενεργειών εδώ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.