powered by Surfing Waves

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

50.000 Ευρώ σε συμβουλευτική εταιρεία να ετοιμάσει τα τεύχη δημοπράτησης του απενταγμένου έργου της αποχέτευσης του οικισμού Αγκάλης


Χωρίς χρηματοδότηση έμεινε  με την απένταξη του το αποχετευτικό έργο της παραλίας Αγ.Άννας γιατί δεν είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες υλοποίησής της μελετης. τώρα ο δήμος πληρώνει εταιρεία για την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης
Το δημοτικό υμβούλιο κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την πράξη με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας» στην Εταιρεία «ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ»


Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης περιλαμβάνει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου, στα ακόλουθα στάδια:
Στο πλαίσιο των τελικών δικαιούχων της Δ’ Προγραμματικής περιόδου (Ε.Σ.Π.Α. 2007- 2013) και των επιχειρησιακών προγραμμάτων, ο Δήμος προτίθεται να αξιοποιήσει τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Κοινοτικού Πλαισίου.

Στο πλαίσιο αυτό η ΜΟΔ Α.Ε (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης για τη στήριξη του ΕΣΠΑ 2007-2013) κατόπιν πρόσκλησης με κωδικό 19.1, Α.Π. 2177/2-5-2012, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τους Δήμους όλης της χώρας για την ωρίμανση έργων του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.
Ο Δήμος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας με την υπ’ αριθμ. 2833/09-07-2012 απόφαση της ΜΟΔ Α.Ε. (ΕΦΔ) εντάσσει την πράξη “Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Λίμνης- Μαντουδίου - Αγίας Άννας, Ν. Ευβοίας” με κωδικό MIS 379427 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013», Π/Υ 50.000,00 ευρώ.

Οι εργασίες αυτές απαιτούν την έγκαιρη προετοιμασία των σχετικών φακέλων των προγραμμάτων, τεχνικών δελτίου έργου, τροποποίηση υφισταμένων καθώς και την διαχειριστική παρακολούθηση των έργων κατά την φάση υλοποίησης τους.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας μετά από τη διεξαγωγή πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού ανέθεσε στην εξειδικευμένη εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ το φυσικό αντικείμενο του έργου όπως αναλύεται παρακάτω.
Αναλυτικότερα οι εργασίες που ανατίθενται είναι σύμφωνες με το τεύχος προκήρυξης του διαγωνισμού το οποίο ενεκρίθη με την υπ’ αριθμ. …/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί κατάρτισης όρων και διάθεσης πίστωσης για τις προβλεπόμενες υπηρεσίες που είναι:

Για το Έργο 1 με τίτλο: «Αποχέτευση Λυμάτων Παραλιακού Οικισμού Αγκάλης και Προσαγωγή τους στην περιοχή Μαντουδίου»
Υποέργο: 1 με τίτλο: «Μελέτη Αποχέτευσης Οικισμού Αγκάλης»
Π1)Τεύχη δημοπράτησης για τη μελέτη αποχέτευσης Λυμάτων οικισμού Αγκάλης Υποέργο 2 με τίτλο: «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης Λυμάτων παραλιακού οικισμού Αγκάλης» (κωδικός ΟΠΣ 340186)
Π2)Τεύχη δημοπράτησης και συγγραφή υποχρεώσεων
Π3)Απολογιστικές εκθέσεις, μηνιαία/τριμηνιαία ΤΔΕ

Για το Έργο 2 με τίτλο: «Ανάδειξη, αναπαλαίωση ιστορικού διατηρητέου κτιρίου ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΙΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στην ΤΚ Μαντουδίου»
Π4) Επικαιροποίηση της τεχνικής μελέτης του έργου.
Π5)Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης
Π6)Συνοδευτικά έντυπα και ολοκλήρωση του φακέλου υποβολής

Για το Έργο 3 με τίτλο: «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Προκοπίου»:
Π7)Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης
Π8)Χρηματοοικονομική ανάλυση κόστους – οφέλους
Π9)Συνοδευτικά έντυπα και ολοκλήρωση του φακέλου υποβολής

Για το Έργο 4 με τίτλο: Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση Πρόσκληση 64 (Α.Π. 1617/24-4-2012)
Π10)Τη διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασης και των ειδικών αναγκών διοικητικού
εκσυγχρονισμού και οργάνωσης του Δήμου
Π11)Το σχεδιασμό των επιμέρους δράσεων που θα υποβληθούν στο πρόγραμμα.
Π12)Την σύνταξη των ΤΔΠΠ/ΤΔΥ.
13)Τις Τεχνικές Εκθέσεις εφαρμογής.
Π14)Την επιμέλεια των συνοδευτικών εντύπων και του φακέλου υποβολής πρότασης.
Π15)Τα τεύχη των διαγωνισμών για τα προβλεπόμενα έργα/υποέργα.
Για το Έργο 5 με τίτλο: «Αειφόρος ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Περιφέρεια Στερεάς» Ολοκληρωμένες αστικές αναπλάσεις ευρείας κλίμακας, Πράσινη ζωή στην πόλη» Πρόσκληση 47/01.02.2012 της ΕΕΤΑΑ ΑΕ άξονας 5
Π16)Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης
Π17)Χρηματοοικονομική ανάλυση κόστους – οφέλους με την οποία προσδιορίζονται και
τεκμηριώνονται οι παρεμβάσεις που προτείνονται
Π18)Συνοδευτικά έντυπα και ολοκλήρωση του φακέλου υποβολής
Π19) Οριζόντιο έργο συμβούλου παρακολούθησης για το σύνολο των προαναφερόμενων
έργων και υποστήριξης των υπηρεσιών του Δήμου στην υλοποίησή τους.

Η σύμβαση  της πράξης


Διαβάστε επίσης


Απεντάχθηκε το έργο αποχέτευσης του Οικισμού Αγκάλης γιατί καθυστέρησαν οι διαδικασίες υλοποίησής του

Κατόπιν εορτής παραλαβή της προκαταρκτικής μελέτης για την Αποχέτευση της Αγκάλης. Το χασομέρι που κόστισε την απένταξη . Ποιός θα πληρώσει τα 88 χιλιάδες Ευρώ της μελέτης;


Η προχειρότητα της δημοτικής αρχής καταδικάζει την Ιστορική Οικία Βουδούρη
 



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.