powered by Surfing Waves

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

H Αντιγόνη Καραχάλιου αναδείχθηκε νέα πρόεδρος του Μάκιστου

Στις 3 Ιουνίου 2013, στο κινηματοθέατρο Ελύμνιον, πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ελυμνίων "Μάκιστος".

Η παρουσία των φίλων του συλλόγου και το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών κρίθηκαν πολύ θετικά. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν πολλά καινούργια μέλη όλων των ηλικιών.

Το στίγμα και η πυξίδα του συλλόγου συνοψίζονται στα ακόλουθα:

- Ορθή και ισορροπημένη διοίκηση, δράσεις για την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, των δημόσιων αγαθών, των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινόχρηστων χώρων της περιοχής μας.
- Συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς φορείς και κινήσεις δημοτών.
- Παρεμβάσεις βασισμένες στο καταστατικό του συλλόγου μας, στην αναγκαιότητα παρουσίας μας και στην μέχρι τώρα θετική πορεία μας.
- Διεξαγωγή εκδηλώσεων που θα επιλέγονται με βάση ποιοτικά κριτήρια και θα είναι σύμφωνες με τις δυνατότητες του συλλόγου μας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου είναι:

Αντιγόνη Καραχάλιου Πρόεδρος
Γιάννης Ψαρρός Αντιπρόεδρος
Ελένη Γαρυφάλλου- Φορτοτήρα Γραμματέας
Νίκος Νικολαίδης Ταμίας
Βασίλης Λιάσκος Έφορος Εκδηλώσεων
Δημήτρης Εμμανουήλ Μέλος
Θάνος Αποστόλου Μέλος
Θύμης Κοκκινομηλιώτης Μέλος
Γιάννης Παπανικολάου Μέλος
Νίκος Γαρυφάλλου Αναπληρωματικό μέλος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.