powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κράτος ημετέρων και αυθαιρεσίας στο Μαντούδι: Οι δημοπρασίες είναι για τα κορόιδα




Σήμερα 5/6/13 ήταν η δημοπρασία για τις καντίνες στις  παραλίες του δήμου με διάρκεια  εκμίσθωσης δικαιώματος  χρήσης αιγιαλού και  παραλίας  έως την 31/12/2013.  Στο Μαντούδι δημοπρατήθηκε μια θέση  στην παραλία Αμίτσα  που θα πρέπει να  απέχει τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα από κέντρα αναψυχής .

Αυτά ισχύουν για τα κορόιδα,  όχι  τους ημέτερους του αντιδημάρχου. Γνωστός ημέτερος ο οποίοςπέρυσι  παράνομα πήρε   άδεια   λειτουργίας  καντίνας  και χωρίς να συμμετάσχει στην περσινή δημοπρασία εγκαταστάθηκε και  φέτος χωρίς άδεια  στην  παραλία Κυμασίου.
Ο ημέτερος είχε λάβει πέρυσι  άδεια χρήσης  χερσαίας ζώνης λιμένα  Μαντουδίου  δηλαδή της παραλίας Κυμασίου από το Λιμενικό Ταμείο Λίμνης, η οποία όμως έληξε στις  10/9/12 (Αρ. απόφασης  5/2012 /1.6.2012 ΑΔΑ: Β4Λ9ΟΚΩ7-Υ8Κ).

Στις  31/10/12 ( ΑΔΑ: Β42ΑΟΚΩ7-ΗΡΘ) το Λιμενικό Ταμείο Λίμνης ακύρωσε την άδεια του ημέτερου  για την λειτουργία της «Καντίνας». Ας μας εξηγήσει η δημοτική αρχή γιατί ανέχεται την παράνομη λειτουργία καντίνας του ημέτερου στο Κυμάσι σε μια παραλία που δεν δημοπρατείται  φέτος σε απόσταση μικρότερη από 100 μέτρα από τα παρακείμενα κέντρα διασκέδασης



Διαβάστε επίσης


Παράνομη χορήγηση άδειας απο το δήμο σε ημέτερο του αντιδημάρχου

Στις 5/6/13 η δημοπρασία για τις 15 θέσεις καντίνων στις παραλίες του δήμου. 500€ το ετήσιο μίσθωμα

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.