powered by Surfing Waves

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα το πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013, την έγκριση ΜΠΕ για λευκόλιθο στο Κάκαβο και ιχθυοτροφεία στο Κόφινα και επανά-υποβολή της πρότασης για την αποχέτευση της Αγκάλης



Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 στις 6.30 μ.μ θα γίνει  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Μαντουδίουμε τα παρακάτω θέματα:



1. Αίτηση Κυνηγετικού Συλλόγου Μαντουδίου
2. Απόφαση Τοπικού Συμβουλίου Προκοπίου (αρ. 5/2011) περί «Παραχώρησης οικοπέδου στον Καραμάνο Βασίλειο»
3. Αιτήσεις δημοτών για παραχωρήσεις κοινοχρήστων χώρων
4. Χορήγηση παραγωγικής άδειας Λαϊκής Αγοράς στον κ. Καλύβα Δημήτριο του Ιωάννη
5. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του  έργου «Βελτιώσεις Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ροβιών»
6. Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή του στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΙΟΔΟΣ
7. Ανάληψη υποχρέωσης συνέχισης προγράμματος ασφαλιστικών εισφορών (ΝΘΕ) 2010 του ΟΑΕΔ για Α.μ.Ε.Α
8. Μεταφορά προσωπικού προγραμμάτων ΝΘΕ του ΟΑΕΔ για Α.μ.Ε.Α και «Βοήθεια στο Σπίτι» λόγω λύσης της κοινωφελούς επιχείρησης  Δ.Κ.Ε.Δ.Λ.ΑΓ.ΑΝ»
9. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Αγωγός Μεταφοράς νερού στο Μαντούδι  από πηγές ΚΑΛΥΒΙΩΝ»
10. Έγκριση και παραλαβή μελετών προμελέτης για την μελέτη με τίτλο  «Μελέτη Αποχέτευσης Λυμάτων Οικισμού Αγκάλης Δ.Δ Αγ. Άννας»
11. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής Παραλαβής του έργου  «Κατασκευή χλοοτάπητα δημοτικού Σταδίου Λίμνης»
12. Αποδοχή επιχορήγησης ΣΑΤΑ/2013 ποσού -35.100,00 ευρώ για έργα κι  επενδυτικές δραστηριότητες
13. Κατανομή ΣΑΤΑ για πληρωμή έργων
14. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δημιουργία νέας πλωτής μονάδας  ιχθυοκαλλιέργειες, που θα δημιουργηθεί από την μετατόπιση περίπου 100 μέτρων , υφιστάμενης πλωτής μονάδας σε θαλάσσια έκταση 40 στρεμμάτων στη θέση «Όρμος Κόφινας», Τοπικής Κοινότητας Δαφνούσας, Δ.Ε. Κηρέως, Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ν. Ευβοίας της εταιρείας «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε» με αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας από 390 τόνους σε 1.462,5
15. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την επέκταση θαλάσσιας έκτασης κατά 10 στρέμματα, υφιστάμενης πλωτής μονάδας σε θαλάσσια έκταση 10 στρεμμάτων στη θέση «Κοκκαλάκι», Τοπικής Κοινότητας Δαφνούσας, Δ.Ε. Κηρέως, Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ν. Ευβοίας της εταιρείας «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε» με σκοπό τη δημιουργία ενιαίας πλωτής μονάδας, συνολικής θαλάσσιας έκτασης 20 στρεμμάτων και ετήσιας δυναμικότητας 1.078 τόνων.
16. ΜΠΕ Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΣΔΑ) και Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης (ΕΟΑ) της ΒΙΟΜΑΓΝ ΑΕ για το έργο που αφορά στην εκμετάλλευση (υπόγεια) κοιτασμάτων μαγνησίτη (λευκολίθου) καθώς και των συνοδών αυτής έργων, σε χώρους συνολικής έκτασης 255.100 στρεμμάτων στη θέση «ΚΑΚΑΒΟΣ» της Τ.Κ. Σπαθαρίου, Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΠΕ Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
17. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 - 2013", ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 05 (ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 12) του ΕΡΓΟΥ: "ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΚΑΛΗΣ, Τ.Κ. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ & ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε.Λ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ)" και σύναψη σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Μ.Λ.Α. προκειμένου ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
18. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 - 2013", ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 05 (ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 12) του ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΛΙΜΝΗΣ» και σύναψη σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Μ.Λ.Α. προκειμένου ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
19. Έγκριση προγράμματος εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013»
20. Αναμόρφωση προϋπολογισμού –Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.