powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αντιπαράθεση Ψαρρού-Μπραντζίκου: Με το ζόρι νερό από τα Καλύβια στο Σπαθάρι και ας μην θέλουν οι Σπαθαριώτες. Πάλι απευθείας ανάθεση χωρίς προσφορές



Από τα πρακτικά του Δ.Σ.  της ΔΕΥΑ.  Ο ίδιος μελετητής ανέλαβε με απευθείας ανάθεση, χωρίς λήψη και αξιολόγηση  προσφορών από αλλού και την μελέτη "Φραγκάκη".

Τα πρακτικά:
κ. Ψαρρός:Κύριοι σύμβουλοι Λόγω του προβλήματος που παρουσιάζεται τη καλοκαιρινή περίοδο στους οικ. Μετοχίου και Σπαθαρίου πρέπει να βρούμε και άλλες εναλλακτικές μορφές τροφοδοσίας για τους συγκεκριμένους οικισμούς ώστε να αποφύγουμε να μείνουν τα χωρία από νερό.
Είναι ανάγκη επιτακτικού χαρακτήρα να προβούμε στη σύνταξη μελέτης με την αιτιολογία του κατεπείγων ώστε να προλάβουμε την ταλαιπωρία των κατοίκων και η χρησιμοποίηση του έργου θα γίνει μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Επομένως προτείνω να αναθέσουμε στο κ. Νικόλαο Σαριδάκη του Χρήστου με αρ. μητρώου 20460, ο οποίος διαθέτει πτυχίο Υδραυλικών & Τοπογραφικών Α’ τάξης , τη σύνταξη Μελέτης η οποία θα περιλαμβάνει, τη κατασκευή πειστικού αντλιοστασίου σε κατάλληλη του κεντρικού αγωγού από πηγές Καλυβίων, δυναμικότητας τουλάχιστον 15m3/ώρα και κατασκευή αγωγό μεταφοράς νερού προς τη νέα δεξαμενή Σπαθαρίου με επιλογή της κατάλληλης όδευσης μήκους περίπου 1.500μέτρα φ90 – πίεσης 16atm., καθώς και τοπογραφική αποτύπωση της όδευσης. Επιπλέον θα περιλαμβάνετε και η εκπόνηση της οριστικής μελέτης και τα σχέδια δημοπράτησης.
Το κόστος της συγκεκριμένης μελέτης είναι 4.000,00€ (πλέον φ.π.α.) και είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τις επίσημες αμοιβές του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.
Το λόγω πήρε η κα Μπαρτζίκου η οποία χωρίς δικαίωμα ψήφου μετέφερε το αίτημα των κατοίκων του Σπαθαρίου, το οποίο είναι να μην γίνει μεταφορά του νερού από τα Καλύβια, αλλά να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενες πηγές.
Ο κ. Κουτσουράς συμφώνησε με την άποψη των κατοίκων που εξέφρασε η καΜπρατζίκου Χριστοδούλου Άννα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Την απευθείας ανάθεση στον κ. Νικόλαο Σαριδάκη του Χρήστου με αρ. μητρώου 20460, ο οποίος διαθέτει πτυχίο Υδραυλικών & Τοπογραφικών Α’ τάξης , τη σύνταξη Μελέτης η οποία θα περιλαμβάνει, τη κατασκευή πειστικού αντλιοστασίου σε κατάλληλη του κεντρικού αγωγού από πηγές Καλυβίων, δυναμικότητας τουλάχιστον 15m3/ώρα και κατασκευή αγωγό μεταφοράς νερού προς τη νέα δεξαμενή Σπαθαρίου με επιλογή της κατάλληλης όδευσης μήκους περίπου 1.500μέτρα φ90 – πίεσης 16atm., καθώς και τοπογραφική αποτύπωση της όδευσης. Επιπλέον θα περιλαμβάνετε και η εκπόνηση της οριστικής μελέτης και τα σχέδια δημοπράτησης. Το κόστος της συγκεκριμένης μελέτης είναι 4.000,00€ (πλέον φ.π.α.) και είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τις επίσημες αμοιβές του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Εφόσον εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύνεται η συνεδρίαση.
Σύμφωνα με αυτά συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται από:

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.