powered by Surfing Waves

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ντιμπέιτ υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών: Οι προτεραιότητες τους για την Εύβοια (video)

Καλεσμένοι της εκπομπής ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας...οι υποψήφιοι «Υπουργοί» της Περιφερειακής «Κυβέρνησης» που θα κληθούν την επομένη των εκλογών να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος της ωρίμανσης έργων πνοής για το νησί.   Ημέρα γιορτής της Εργατικής Πρωτομαγιάς και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας κλήθηκαν να προσδιορίσουν τις προτεραιότητες που  έχουν θέσει οι συνδυασμοί τους και θα επιχειρήσουν οι ίδιοι να υλοποιήσουν την επομένη κιόλας των εκλογών... με απόλυτα πρώτη την τιθάσευση της Ανεργίας και την τόνωση της απασχόλησης. Επίσης, αποσαφήνισαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προτίθενται να χρησιμοποιήσουν αλλά και το εύρος των διαρθρωτικών αλλαγών που θα προωθήσουν προκειμένου να καταστήσουν αποτελεσματικότερο τον Περιφερειακό θεσμό.



Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας... by LAMIASTARGR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.