powered by Surfing Waves

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο Μπακογιάννης σε Προκόπι, Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα































Συνεχίζει την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας  Μπακογιάννης,  Πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» ήταν ο Ιερός Ναός του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου. Προσκύνησε τα ιερά λείψανα και εν συνεχεία συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό, κατευθύνθηκε στο Μαντούδι. Εκεί, τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του, Ανέστης Ψαρρός. Συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στο Δημαρχείο με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τοπικούς και παραγωγικούς φορείς, οι οποίοι έθεσαν σημαντικά ζητήματα που
αφορούν την περιοχή, μεταξύ των οποίων το οδικό δίκτυο, το λιμάνι, το ναυπηγείο, τα μεταλλεία, οι ρητινοκαλλιέργειες, η υγεία και η ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωτικών έργων που εκκρεμούν.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έθεσε ως αναγκαία συνθήκη για την επίλυση των προβλημάτων τη συνεννόηση, τη συνεργασία και το διάλογο και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο συνδυασμός του είναι αυτός που ενώνει δυνάμεις και ανθρώπους πέρα και πάνω από κόμματα και χρώματα. Ζήτησε δε τη στενή συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να δοθούν «πραγματικές λύσεις στα πραγματικά
προβλήματα» της περιοχής, αποφεύγοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «εμείς ήρθαμε για να φτιάξουμε και όχι για να φτιαχτούμε». Από το Μαντούδι υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και έθεσε ως προτεραιότητα τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, το ζήτημα του λιμανιού, τη στήριξη των ρητινοκαλλιεργητών και τα εγγειοβελτιωτικά έργα που βρίσκονται σε στασιμότητα.  Τέλος, επανέλαβε τη δέσμευσή του για την πραγματοποίηση, μία φορά το χρόνο, δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη, προκειμένου να καταγράφει τα προβλήματα της κάθε περιοχής και να παρακολουθεί την εξέλιξη της επίλυσης τους.

Στη Λίμνη, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο κ. Στεργίου, όπου συζήτησε τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, ενώ στην Αγία Άννα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αντιδήμαρχο κ. Παπαντωνίου, καθώς επίσης και με εκπροσώπους θεσμικών  και παραγωγικών φορέων, ενώ εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές τις ευρύτερης περιοχής, χαρακτήρισε αυτή τη γωνιά της Εύβοιας «Κρυμμένο Θησαυρό».

Επιστρέφοντας στο Προκόπι, επισκέφθηκε το Μουσείο Δάσους και συναντήθηκε με τους δασοπυροσβέστες της περιοχής, οι οποίο ζήτησαν τη στήριξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη στην προβολή και ανάδειξη του μουσείου που θα συμβάλει στην ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης πρότεινε να προτυποποιήσουν το μουσείο, προκειμένου ανάλογες προσπάθειες να βρουν εφαρμογή και σε άλλες περιοχές τις περιφέρειας. 

eviaportal.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.