powered by Surfing Waves

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αυτοκτόνησε άνεργος οικοδόμος στη Στροφυλιά




Απαγχονισμένος βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του, κάτω από υπόστεγο, 48χρονος άνεργος οικοδόμος στη Στροφυλιά της Βόρειας Εύβοιας σήμερα νωρίς το μεσημέρι.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία ο οποίος όπως φαίνεται – με κάθε επιφύλαξη – ήταν απεγνωσμένος λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετώπιζε.


Ο αυτόχειρας ήταν οικοδόμος ο οποίος εδώ και καιρό είχε μείνει άνεργος.


Πιθανολογείται πως ο 48χρονος άνδρας είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα κάποια 24ωρα πριν να γίνει αντιληπτός από τους γείτονές του.


Ζούσε μόνος και οι συγγενείς του κατοικούν σε κοντινές περιοχές.


Οι κάτοικοι της Στροφυλιάς είναι συγκλονισμένοι και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον θανόντα.


Οι αρχές της περιοχής, αστυνομία και Πυροσβεστική, έχουν επιληφθεί του περιστατικού, και η σωρός του αναμένεται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα για νεκροψία και νεκροτομή.

Πηγή: Ελεύθερη Φωνή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.