powered by Surfing Waves

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο Καντζούρας και ο Στεργίου στο Προκόπι θυμήθηκαν την συμμετοχή των δημοτών


Από το EviaNews








Ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» Γιάννης Στεργίου μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή.


Λίγο πριν μιλήσει, πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και την τοποθέτηση του αντιδήμαρχου και υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου, Γιάννη Καντζούρα.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την νέα δημοτική περίοδο, εστίασε το ενδιαφέρον του στην απασχόληση και στην στήριξη επενδυτικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανεβαίνοντας στο βήμα, αναφέρθηκε στην δυναμική διεκδίκηση βασικών έργων υποδομής που στερείται η περιοχή και στις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας σε μια ισόρροπη ανάπτυξη.








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.