powered by Surfing Waves

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Απόψε ανακηρύσσονται από το Πρωτοδικείο οι συνδυασμοί


Σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου, ανακηρύσσονται σε δημόσια συνεδρίαση από τα Πρωτοδικεία της χώρας οι συνδυασμοί που έχουν δηλωθεί νόμιμα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.
Οι αποφάσεις θα σταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να  προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του έντυπου υλικού των εκλογών.  Αρχικά όμως θα πρέπει να σταλούν μέρος της κάθε απόφασης, δηλαδή η ονομασία κάθε συνδυασμού και ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού, προκειμένου να απομονωθεί η πληροφορία που χρειάζεται να μεταδοθεί επειγόντως στο υπουργείο Εσωτερικών.
Αμέσως μετά την έκδοση των αποφάσεων των Πρωτοδικείων θα σταλεί επικυρωμένο αντίγραφο της πλήρους απόφασης στην οικεία περιφερειακή ενότητα της έδρας του Πρωτοδικείου και στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικά η απόφαση υπουργού Εσωτερικών

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.