powered by Surfing Waves

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προεκλογικοί εκφοβισμοί και εκβιασμοί ψηφοφόρων από κάποιους υποψηφίους. Τι κάνει νιαού νιαού;




Ο συνδυασμός Καλυβιώτη με ανακοίνωση του καταγγέλει τα παρακάτω τρομέρα εν έτη 2014.  Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι "δημοκράτες" που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους.  


Η ανακοίνωση του συνδυασμού


Την προεκλογική περίοδο που διανύουμε κάποιοι υποψήφιοι χρησιμοποιούν για την υφαρπαγή ψήφων, μεθόδους που ανήκουν σε άλλες εποχές εκφοβισμού, τρόμου, εκβιασμών.

Οι υποψήφιοι αυτοί εκτός του ότι προσβάλουν τον ίδιο τον συνδυασμό που συμμετέχουν, παραβιάζουν ευθέως τα Συνταγματικά Δικαιώματα των συμπολιτών μας, δυναμιτίζουν την προεκλογική περίοδο και κυρίως κλονίζουν και δηλητηριάζουν την κοινωνική συνοχή των συνδημοτών μας.

Στην προσπάθειά τους για την υφαρπαγή ψήφων με σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία ως μόνιμα διαπλεκόμενοι και για προσωπικό τους συμφέρον,χρησιμοποιούν παράνομα και καταχρηστικά τις θέσεις τους στο Δημόσιο, στο Δήμο και το ρόλο τους στο Δήμο, διαπλεκόμενοι με ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι υποψήφιοι αυτοί και οι παρατρεχάμενοι που τους ακολουθούν έχουν ονοματεπώνυμο και τους γνωρίζουν καλά οι συνδημότες μας.

Όλοι αυτοί πρέπει να σταματήσουν να κάνουν κακό στην κοινωνία μας. Πρέπει να σταματήσουν να κλονίζουν και να δηλητηριάζουν την κοινωνική συνοχή των συνδημοτών μας.

Σε διαφορετική περίπτωση τους προειδοποιούμε ότι εάν συνεχίσουν να στρέφονται κατά της κοινωνικής συνοχής στο Δήμο μας, θα αναζητήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο Διοικητικές, Αστικές και άλλες ευθύνες, έχοντας υπόψη όσοι ασκούν Δημόσια εξουσία τις διατάξεις του Άρθρου 105 Εισ. Ν.Α.Κ.

Η ενότητα των συνδημοτών μας και η κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας μεταξύ των συνδημοτών μας είναι το βασικό θεμέλιο για την αρμονική επιβίωσή μας, την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Επιθυμία μας είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διοικούμενοι και διοικούντες, να προσπαθήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον τόπο μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.