powered by Surfing Waves

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Παζάρας προς Λιμνιώτες: "Συντάσσουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη μελέτη ανάδειξης των τουριστικών πόρων της περιοχής"


Ανακοίνωση του συνδυασμού Παζάρα:








ΒΑΣ. ΠΑΖΑΡΑΣ : Η Λίμνη των ηρώων του 21, των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης, της ναυτοσύνης και των καπεταναίων στα πέρατα της γης, η Λίμνη του πολιτισμού στέλνει, στις 18 Μαίου, το μήνυμα της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας και της ελπίδας.

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση των κατοίκων της Λίμνης που κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, μπροστά στο Δημαρχείο ΛΙΜΝΗΣ, γέμισαν τα καταστήματα της προκυμαίας και τα γύρω στενά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Παζάρας ανέπτυξε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του «Με λογισμό και μ’ όνειρο»
Σε ότι αφορά τον τουρισμό, ο Βασ. Παζάρας τόνισε

«Προχωράμε σε ένα στρατηγικό πλάνο τουριστικής ανάπτυξης , που στηρίζεται στο δίπτυχο:
1. Μελέτη ανάδειξης του δήμου ως πολύπλευρου τουριστικού προορισμού και
2. προώθηση και προβολή.

Γι αυτό το λόγο, συντάσσουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη μελέτη ανάδειξης των τουριστικών πόρων της περιοχής. Συνδέουμε τα πλεονεκτήματα που εντοπίζονται από την μελέτη ανάδειξης, με την αντίστοιχη αγορά, μέσω ενός προγράμματος προώθησης και προβολής.

Δηλαδή, εντοπίζουμε τι προσφέρουμε ως περιοχή και ποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό. Σε αυτούς στρέφουμε την διαφήμισή μας και τους κάνουμε τελικά επισκέπτες μας.

Για την υλοποίηση του παραπάνω Στρατηγικού Πλάνου, θα προσλάβουμε ειδικό σύμβουλο για θέματα τουρισμού και θα στρέψουμε δημοτικούς, δημόσιους, ευρωπαϊκούς και ιδιωτικούς πόρους στην επίτευξή του.

Θα μπορούσαμε να σας μιλάμε ώρες, για μονοπάτια, για ποδηλατοδρόμια, για υδατοδρόμια και για άλλες μεγαλοστομίες.

Αν όλα αυτά δεν είναι ενταγμένα στη μελέτη που προανέφερα, τότε τα όποια έργα, δε θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.