powered by Surfing Waves

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ποιοι θα εκπροσωπούν την Εύβοια στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας


Ποιοι Ευβοιώτες εκλέγονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας
Ποιοι Ευβοιώτες εκλέγονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας
Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας-Κώστας Μπακογιάννης
  1. Γεώργιος Κελαϊδίτης
  2. Δημήτριος Αργύρης
  3. Δημήτριος Βουρδάνος
  4. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας
  5. Ιωάννης Κοντζιάς
  6. Σταμάτιος Γκάβαλης
  7. Ηλίας Μπουρμάς
  8. Αφροδίτη Μηλίδου-Θαλασσινού
  9. Ευάγγελος Κούκουζας
  10. Μίνα Παπαναστασίου
Η Στερεά σε Νέα Τροχιά-Βαγγέλης Αποστόλου
  1. Βαγγέλης Αποστόλου
  2. Νίκος Στουπής
  3. Γιώργος Ακριώτης
  4. Τσολάκη Σοφία
Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας-Γιώργος Μαρίνος
  1. Γιώργος Μαρίνος
Ελληνική Αυγή-Απόστολος Γκλέτσος
  1. Βασίλειος Ζούμπος
Συμφωνία για τη Στερεά-Αθανάσιος Γιαννόπουλος
  1. Διαμαντής Γεωργούλης
Ενεργοί Πολίτες Στερεάς-Κώστας Χαϊνάς
  1. Κώστας Χαϊνάς
Ένα αρκετά δαιδαλώδες σύστημα υπάρχει για τον υπολογισμό των εδρών των συνδυασμών που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην περίπτωση δεύτερης Κυριακής γίνονται δύο ανεξάρτητες κατανομές.

Συνολικά ο νέος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης θα έχει μαζί του 30 συμβούλους (10 από την πρώτη κατανομή και 20 από τη δεύτερη), ενώ ο κ. Αποστόλου 9 (4+5).

Στη β΄ κατανομή για να φτάσει ο κ. Μπακογιάννης τα 3/5 του συνολικού αριθμού των εδρών, πήρε άλλες 20 έδρες και 5 περίσσεψαν για το συνδυασμό του κ. Αποστόλου.
Οι επικεφαλής των συνδυασμών θα εκλεγούν όλοι τους από την Εύβοια, πλην του κ. Γιαννόπουλου που κερδίζει την έδρα του στη Φθιώτιδα.

Από τους «αντίπαλους» αντιπεριφερειάρχες στο συμβούλιο θα είναι φυσικά όλοι του κ. Αποστόλου, και οι 3 του κ. Γιαννόπουλου από Φθιώτιδα (Ευαγγελίου), Βοιωτία (Γιαννάκης) και Εύβοια (Γεωργούλης).

Επίσης από τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας (Πάνος) και από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας (Γκικόπουλος).
Εκλέγονται από τον κ. Μπακογιάννη, μαζί με τους Σπανό, Καραΐσκο, Παπαθωμά, Ράμμο και Τασσιό οι σύμβουλοι: Κελαιδίτης, Αργύρης, Βουρδάνος, Βαρδακώστας, Κόντζιας, Γκάβαλης, Μπουρμάς, Μηλίδου - Θαλασσινού (Εύβοιας), Χειμάρας, Σανίδας, Κυρίτσης, Καραγιάννης, Αργυρίου, Καρακάντζας, Αποστολόπουλος, Περλεπές (Φθιώτιδας), Μπακομήτρος, Σανιδάς, Ταγκαλέκας, Περγαντάς, Αναστασίου, Παπαχριστοδούλου (Βοιωτίας) και Μίχος (Φωκίδας).

Αντίστοιχα τον κ. Αποστόλου και τους Αντιπεριφερειάρχες του, Στουπή, Θηβαίο, Κώτσιο, Τιμπλαλέξη και Αγγελέτο, πλαισιώνουν οι Ακριώτης, Τσολάκη (Εύβοιας), Μελισσάρης (Βοιωτίας) και Βέττας (Φθιώτιδας).

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.