powered by Surfing Waves

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΕΙΝΝΕΥΒ ζητά επέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής μετά από πρόσφατο συμβάν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου



Το ΚΥ Μαντουδίου έχει μείνει με έναν οδηγό ασθενοφόρου που καλύπτει μία βάρδια που είναι η βραδυνή κυρίως. Αυτό είναι απαράδεκτο και αδιανόητο για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα μάλιστα διακομίστηκε μία ασθενής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από την περιοχή της Αγ.΄Αννας με κάταγμα ισχίου με αγροτικό ιδιωτικής  χρήσεως αυτοκίνητο συγγενών της ασθενούς. Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλλει δημόσια το γεγονός αυτό και θέτει τους υπεύθυνους του υπουργείου Υγείας προ των ευθυνών τους καθώς και ζητεί από την εισαγγελική αρχή να προστατεύσει τόσο το κύρος των Ιατρών, που αδίκως δέχονται τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των ασθενών και των συγγενών τους, όσο και την Δημόσια Υγεία που βρίσκεται σε κίνδυνο.


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.